Борошно зеленої гречки
Борошно зеленої гречкиБорошно зеленої гречки

Борошно зеленої гречки


52 грн/ 900 г
900 г Є в наявності

- +
Зелена гречка екологічна / Україна (власного виробництва).
на 100г. : білки - 12,6 г, жири - 3,3 г, вуглеводи - 62 г. Калорійність - 310 Ккал.
6 місяців

Чим особливе БОРОШНО З ЗЕЛЕНОЇ ГРЕЧКИ?

  • Борошно із зеленої гречки -  здоровий екологічний продукт, який містить білки із найбільшою біологічною цінністю з-поміж білків інших зернових культур;
  • Усі цінні речовини, які містяться в крупі, залишаються у борошні;
  • В гречаному борошні у великій кількості містяться вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, кісткової тканини, а також для нормальної діяльності нервової системи;
  • Клітковини, яка необхідна для злагодженої роботи шлунково-кишкового тракту, у гречці в 1,5-2 рази більше, ніж у вівсі, перловці, пшоні і рисі.

Як використовувати БОРОШНО З ЗЕЛЕНОЇ ГРЕЧКИ?

  • Страви з гречаного борошна мають неповторний, оригінальний смак. У поєднанні з пшеничним борошном (50 на 50) можна пекти млинці, коржі, хліб, вареники, галушки, булочки;
  • Борошно зеленої гречки наситить ваш організм корисними речовинами й елементами, а також додасть нового смаку вашій випічці.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Гречка – екологічно чиста рослина, для вирощування якої не використовують пестициди і хімічні добрива;
  • Вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів та антитіл;
  • Вживання гречаного борошна покращує регенерацію шкіри і волосся, що актуально при ранньому посивінні;
  • А ще вживання борошна із зеленої гречки – хороша профілактика порушення обміну речовин, проблем з холестерином, токсинами, наслідків стресу і поганої екології.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.



Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Шоколадні пряники без глютену, цукру та молока

Інгредіенти:

  1. Банани — 2 шт.;

  2. Борошно із зеленої гречки — 90 г.;

  3. Борошно рисове — 90 г.;

  4. Борошно мигдалеве (або інше горіхове) — 50 г.;

  5. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  6. Сода (гашена лимонним соком) — 1 ч.л.;

  7. Імбир — 1/2 ч.л.;

  8. Какао порошок чи кероб — 2 ст.л.

Приготування:
1. Подрібніть в блендері банан.

2. Змішайте всі інгредієнти, вийде один великий ком. З такої кількості тіста може вийти приблизно 13-14 пряників по 34 г.
3. Викладіть в пергамент на деко і випікайте в розігрітій до 180°C духовці 15 хв.

  • Пам'ятайте, інгредієнти у всіх різні, тому пробуйте, доводьте до потрібної Вам консистенції.
  • Тісто перед випіканням можете пробувати.


Найкраще смакувати випічкою у першій половині дня.



Соба (локшина з гречаного борошна)


Інгредієнти:


1. Борошно із зеленої гречки300 г
2. Борошно пшеничне цільнозернове300 г
3. Вода – дивитися по консистенції тіста

4. Борошно для посипання тіста


Спосіб приготування
1. Просіюємо обидва види борошна.
2. Висипаємо борошна на дошку, посередині робимо заглиблення і вливаємо туди води стільки, скільки необхідно для в’язкості тіста, перемішуємо. Тісто повинно не липнути до рук, але бути м’яким.
3.Скачуємо тісто у щільну масу і даємо вистоятися 15 хвилин.
4.Посипаємо дошку борошном, розкачуємо тісто у прямокутний пласт. Товщина тіста має бути не більшою за 1,5 мм.
5.Посипаємо його борошном і складаємо втроє на дошку, де будемо різати локшину.
6.Гострим ножем нарізаємо локшину тонкими стрічками і даємо їй трошки полежати.
7.Кидаємо собу в окріп на 5-7 хв з моменту закипання, щоб локшина була м'якою, обдаємо холодною водою.

 
Цукерки холодного приготування


Інгредієнти:


1. Банан – 1 шт.
2. Лимон – 1 шт.
3. Мигдаль очищений або кеш’ю100 г
4. Борошно із зеленої гречки – по потребі відносно необхідної консистенції
5. Груша стигла – 1 шт.
6. Кунжут – для посипки


Спосіб приготування
1.        Подрібнюємо у блендері банан, лимон разом зі шкірою, горіхи, попередньо замочені і очищені, якщо потрібно.
2.        Додаємо борошно зеленої гречки, маса має вийти досить м’якою і трохи липнути до рук.
3.        Грушу ріжемо на кубики.
4.        Беремо трошки тіста, всередину закладаємо кубик груші і формуємо кульку. Посипаємо кунжутом.
5.        2-3 години охолоджуємо цукерки у холодильнику.
 
Смачного! 

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.