Борошно вівсяне
Борошно вівсянеБорошно вівсяне

Борошно вівсяне


40 грн/ 900 г
900 г Є в наявності

- +
Овес / Україна (власного виробництва).
на 100г. : білки - 10 г, жири - 1.3 г, вуглеводи - 66,3 г. Калорійність - 300 Ккал.
6 місяців


Чим особливе ВІВСЯНЕ БОРОШНО?

  • Борошно вівсяне свіжозмелене (власного виробництва) – борошно, яке отримують завдяки перемелюванню зерен вівса. Має молочний колір, запах і смак вівса;
  • Усі цінні речовини, які містяться в зародку, залишаються у борошні;
  • Амінокислотний склад зерен вівса найбільш близький до білка м’язів, а це робить його особливо цінним дієтичним продуктом;
  • Овес містить унікальний комплекс органічних речовин, який допомагає у лікуванні хвороб печінки;
  • Вживання вівсяного борошна покращує регенерацію шкіри та волосся, що актуально при ранньому посивінні.

Як використовувати ВІВСЯНЕ БОРОШНО?

  • Вівсяне борошно використовують для приготування випічки, корисних енергетичних батончиків, тощо;
  • Воно зробить випічку більш крихкою і може слугувати заміною пшеничному борошну, проте його вміст не повинен перевищувати третини від загальної кількості борошна через низький вміст клейковини;
  • Також це борошно цінне для догляду за шкірою та волоссям. Робіть із нього  маски для обличчя та тіла, використовуйте його як натуральний скраб.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Вівсяне борошно наситить Ваш організм корисними речовинами й елементами, а також додасть нового смаку вашій випічці;
  • Воно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і допомагає омолодити організм;
  • Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів та антитіл;
  • А ще борошно вівсяне нормалізує артеріальний тиск і роботу серцево-судинної системи.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.








Енергетичне печиво з вівсяного борошна


Інгредієнти:


1. Яблуко – 1 шт;
2. Вівсяні пластівці – 1,5 склянки;
3. Борошно вівсяне – 60 г;
4. Сік яблучний – 3 ст. л.;
5. Кеш’ю – 1/3 склянки;
6. Фініки без кісточок – 1/2 склянки;
7. Кориця – 0,5 ч. л.


Спосіб приготування:


1.     Змішуємо всі інгредієнти – яблуко натираємо, горіхи і фініки крупно ріжемо. Сік підливаємо за необхідності, якщо мало соку дасть саме яблуко. Тісто повинно бути таким, аби з нього можна було ліпити, але не рідким.
2.     Залишаємо суміш на 10-20 хвилин для всотування.
3.     Змащуємо форму оливковою олією, перекладаємо суміш на неї і вирівнюємо поверхню.
4.     Випікаємо протягом 30 хвилин при 180 градусах.
5.     Ріжемо готову випічку на квадратики


Морквяні кекси

Інгредієнти:


1. Борошно пшеничне – 1,5 склянки
2. Борошно вівсяне – 0,5 склянки
3. Морква – 2 шт.
4. Сік апельсиновий – 1/3 склянки
5. Терта цедра апельсина – 2 ч. л.
6. Цукор тростинний – 1 склянка
7. Кокосова олія – 70 мл
8. Розпушувач – 2,5 ч. л.
9. Насіння льону – 1 ст. л.
10. Сіль – 1/3 ч. л.
11. Вода – 0,5 склянки
12. Журавлина свіжа – 200 г


Спосіб приготування:


1.     Змащуємо форми для кексів олією, духовку розігріваємо до 180 градусів.
2.     Натираємо моркву на терці.
3.     Всі сухі інгредієнти змішуємо.
4.     В іншій ємності збиваємо апельсиновий сік, цедру, олію і воду, потім додаємо моркву. Після цього змішуємо дві суміші до однорідної маси. Додаємо журавлину.
5.     Викладаємо тісто у форми і випікаємо 35-40 хвилин.
6.     Охолоджуємо і подаємо до столу.


Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.