Соя
Соя

Соя


38 грн/ 600 г
600 г Є в наявності

- +
Соя / Україна.
на 100г: білки - 34,9г, жири - 17,3г, вуглеводи - 17,3г. Калорійність - 381 Ккал.
12 місяців

Що таке СОЯ, та як її вживати?

  • Соя - це рослинний високобілковий продукт;
  • Вона містить близько 45% рослинних білків;
  • Завдяки високому вмісту вітамінів В і Е, соя - відмінний антиоксидант;
  • З сої можна готувати молоко, сир, соєве м'ясо, пюре.

В чому сила СОЇ?

  • Соєві боби - дієтичний продукт;
  • Якщо ви дотримуєтеся посту, зверніть увагу на сою — цей продукт рослинного походження, здатний замінити м’ясо і молоко;
  • Соєві боби - чудова профілактика та лікування цукрового діабету;
  • Вживання соєвих бобів пришвидшує метаболізм, знижує рівень холестерину та спалює жирові відкладення.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Соя протипоказана при захворюваннях ендокринної системи;
  • Не рекомендовано вживати сою на першому триместрі вагітності.

Детальніше

  • Соя допомагає виводити з організму радіонукліди і важкі метали.

Більше про сою читайте ТУТ.



Дієтичний продукт. Підходить для діабетиків, для  сердечників, спортсменів, вегетаріанців, осіб з ожирінням, і для всіх прихильників здорового харчування.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Соєве молоко

1. Соєві боби - 800г;

2. Вода для замочування - 8 скл;

3. Вода для приготування молока - 8 скл.


ПРИГОТУВАННЯ:


1. Промийте соєві боби та замочіть їх у 8 склянках холодної води на 12 год.
2. Злийте воду, промийте сою, помістіть боби в каструлю та їх залийте водою (також 8 склянок).
3. Доведіть боби до кипіння, зніміть з плити та відцідіть воду у чистий посуд.
4. Подрібніть сою у блендері, повільно додаючи відціджену воду.
5. Відіжміть масу через марлю і залиште стікати рідину в ємність.
6. Перед вживанням прокип'ятіть соєве молоко.
7. Зберігайте молоко в холодильнику. 



Ікра з соєвих бобів

1. Соя - 200г;

2. Волоські горіхи - 1/2 склянки;

3. Цибуля - 2 шт;
4. Олія - 5 ст.л.;

5. Лимонний сік - 2 ст.л.;

6. Сіль, перець - за смаком


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Відваріть сою, наріжте цибулю .
2. Подрібніть все разом у блендері, додайте спеції, лимонний сік та добре перемішайте.
3. Вживайте як самостійну страву, або використовуйте, як додаток до бутербродів.


Смачного !

Написати відгук
Відгуки про товар (24)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.