(068) 618-18-86  (073) 029-58-83   (066) 601-90-94  
Сочевиця червона
Сочевиця червона

Сочевиця червона


53 грн/ 700 г
700 г Є в наявності

- +
Сочевиця червона ціла / Канада.
на 100г: білки – 35г, жири - 2г, вуглеводи – 55г. Калорійність – 230 Ккал.
12 місяців

Що таке СОЧЕВИЦЯ ЧЕРВОНА, та як її вживати?

  • Червона сочевиця – належить до сім'ї бобових. Екологічно-чистий продукт, оскільки не накопичує нітратів;
  • Це дієтичний та корисний продукт;
  • Вона вариться набагато швидше, ніж всі інші сорти (10 хв.);
  • Супи та каші з червоної сочевиці виходять смачними, а пророщена сочевиця чудово доповнить смак салатів;
  • Має дещо солодкавий, приємний смак.

В чому сила ЧЕРВОНОЇ СОЧЕВИЦІ?

  • Червона сочевиця – лідер по вмісту заліза. Вилікує анемію, підвищить гемоглобін та допоможе кровотворенню;
  • Без шкоди для здоров’я  допоможе позбутися зайвих кілограмів;
  • Сочевиця містить незамінні жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, всю групу вітамінів В;
  • Вживання червоної сочевиці нормалізує роботу печінки та жовчного міхура.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендується вживати при хронічних хворобах нирок, подагрі та геморою.

Детальніше

  • Червона сочевиця допоможе вилікувати гастрит та виразку шлунку;
  • Налагодить роботу сечостатевої та серцево-судинної систем.

Стаття від "Смак Життя" - "Сочевиця для здоров'я пригодиться"



Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, людей похилого віку, людей з анемією, хворих з пієлонефритом, холециститом, з проблемами ШКТ, серцево-судинної, нервової систем та для людей з високою фізичною та розумовою діяльністю.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

                                                                   



     Пюре із сочевиці


  Інгредієнти:


1. Вода -  0,5 л.;

2. Сочевиця 200 г.;

3. Цибулина - 1 шт.;
4. Морква - 1 шт.;
5. Болгарський перець - 1 шт.;
6. Олія -  2 ст.л.;

7. Куркума -  1/3 ч.л.;

8. Сіль - 0,5 ч л 

9. Чорний мелений перець - за смаком;
10. Зелень - за смаком.


      ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Овочі почистити, нарізати, залити водою, варити 20 хвилин
2.      Сочевицю добре промити, додати до овочів та варити 10-12 хвилин до готовності сочевиці
3.      Перекласти все з каструлі в блендер і перемолоти до однорідної маси
4.      Додати олію, сіль, перець та зелень.
 
                                                                                      Суп із сочевиці


2 л води,

250 г сочевиці

80 г  цибулі

75 г моркви

70 г брокколі

85 г кабачка

2 ст. л. зелені петрушки

сіль, чорний мелений перець

1/3 ч. л. куркуми

0,5 ч. л. майорану або інших сухих трав

3 ст. л. олії. 

 

ПРИГОТУВАННЯ:
1.      1. Нарізати моркву, цибулю та кабачок невеликим кубиком або довільної форми. Броколі розібрати на маленькі суцвіття.

2. Обсмажити овочі на олії з додаванням води протягом 10 хв

3. У киплячу воду закинути обсмажені овочі, броколі та промиту сочевицю. Варити ще приблизно 15 хв поки сочевиця та овочі не будуть готові. 

4. Наприкінці додати сіль, спеції, зелень та виключити вогонь. Дати настоятись 10 хв. Смачного!


Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.