Сочевиця червона
Сочевиця червона

Сочевиця червона


55 грн/ 700 г
700 г
+ -
Є в наявності
Сочевиця червона ціла / Канада.
на 100г: білків – 35г, жирів - 2г, вуглеводів – 55г. Калорійність – 230 Ккал.
10 місяців

  • Червона сочевиця – дієтичний та корисний продукт;
  • Без шкоди для здоров’я  допоможе позбутися зайвих кілограмів;
  • Має дещо солодкавий приємний смак;
  • Червона сочевиця вариться набагато швидше, ніж всі інші сорти (10хв);
  • Супи та каші з червоної сочевиці виходять смачними, а пророщена сочевиця чудово доповнить смак салатів.
_________________________________________________________________________________________

- Червона сочевиця – належить до родини бобових, екологічно-чистий продукт

- Червона сочевиця – лідер по вмісту заліза. Вилікує анемію, підвищить гемоглобін та допоможе кровотворенню


- Вживання червоної сочевиці нормалізує роботу печінки, жовчного міхура


- Налагодить роботу сечостатевої та серцево-судинної систем


- Червона сочевиця допоможе вилікувати гастрит та виразку шлунку


- Не рекомендується вживати при хронічних хворобах нирок, подагрі та геморою;


- Зберігайте сочевицю в сухому теплому місці в щільно закритій тарі;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

__________________________________________________________________________________________
 

Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, людей похилого віку, людей з анемією, хворих з пієлонефритом, холециститом, з проблемами ШКТ, серцево-судинної, нервової систем та для людей з високою фізичною та розумовою діяльністю.

                                                                                    Пюре із сочевиці
     0,5 л води
     200 г сочевиці
     1 цибулина
     1 морквина
     1 болгарський перець
      2 ст л олії
      1/3 ч л куркуми
      0,5 ч л солі
      чорний мелений перець
      зелень


      ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Овочі почистити, нарізати, залити водою, варити 20 хвилин
2.      Сочевицю добре промити, додати до овочів та варити 10-12 хвилин до готовності сочевиці
3.      Перекласти все з каструлі в блендер і перемолоти до однорідної маси
4.      Додати олію, сіль, перець та зелень.
 
                                                                                      Суп із сочевиці

2 л води,

250 г сочевиці

80 г  цибулі

75 г моркви

70 г брокколі

85 г кабачка

2 ст. л. зелені петрушки

сіль, чорний мелений перець

1/3 ч. л. куркуми

0,5 ч. л. майорану або інших сухих трав

3 ст. л. олії. 

 

ПРИГОТУВАННЯ:
1.      1. Нарізати морку, цибулю та кабачок невеликим кубиком або довільної форми. Брокколі розібрати на маленькі суцвіття.

2. Обсмажити овочі на олії з додаванням води протягом 10 хв

3. У киплячу воду закинути обсмажені овочі, брокколі та промиту сочевицю. Варити ще приблизно 15 хв поки сочевиця та овочі не будуть готові. 

4. Вкінці додати сіль, спеції, зелень та виключити вогонь. Дати настоятись 10 хв. Смачного!


Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.