Сочевиця зелена
Сочевиця зеленаСочевиця зелена

Сочевиця зелена


52 грн/ 700 г
700 г Є в наявності

- +
Сочевиця зелена / Україна.
на 100 г: білків – 22, 88г, жирів – 1, 27 г, вуглеводів – 47,79 г. Калорійність – 293 Ккал.
12 місяців

Що таке СОЧЕВИЦЯ ЗЕЛЕНА, та як її вживати?

  • Зелена сочевиця – належить до сім’ї бобових. Екологічно-чистий продукт, оскільки не накопичує нітратів;
  • Це смачний та дієтичний продукт;
  • Не потребує довгого замочування, швидко готується та не розварюється;
  • Зелена сочевиця має яскраво виражений смак, схожий на зелений горошок;
  • Із зеленої сочевиці готують каші, супи, салати, а також пророщують;
  • Замочувати сочевицю не потрібно. Вариться вона орієнтовно 30 хвилин.

В чому сила ЗЕЛЕНОЇ СОЧЕВИЦІ?

  • Вміст вітаміну С в зеленій сочевиці перевищує вміст вітаміну С в деяких цитрусових;
  • Одна порція зеленої сочевиці несе в собі 90% добової норми заліза та фолієвої кислоти;
  • Сочевиця містить незамінні жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, всю групу вітамінів В;
  • Регулярне вживання зеленої сочевиці покращить обмін речовин та допоможе схуднути.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Сочевиця не рекомендується до вживання людям, які страждають від хронічних захворювань суглобів та від захворювань шлунково-кишкового тракту. 

Детальніше

  • Зелена сочевиця – джерело рослинного білка;
  • Завдяки високому вмісту вітаміну С зелена сочевиця захистить від інфекційних захворювань та зміцнить імунітет;
  • Вживання сочевиці допоможе при крововтратах та анемії;
  • Зелена сочевиця – це профілактика онкологічних захворювань.


Більше про зелену сочевицю читайте ТУТ.




Дієтичний продукт. Підходить для жінок, дітей, людей похилого віку, діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком, та для всіх, хто дбає про своє здоров’я.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Паштет з сочевиці

Інгредієнти:


  1. Сочевиця зелена 100 г;

  2. Мед — 2 ч.л.;

  3. Часник — 4 зубчики (або асафетида ½ ч.л.)

  4. Насіння соняшника — 50 г;

  5. Рослинна олія — 4 ст.л.;

  6. Сік лимона — 3 ч.л.;

  7. Вода кип’ячена — ½ склянки;

  8. Зелень кропу — ½ пучок;

  9. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:

1. Відваріть сочевицю протягом 20-30 хв. до повного розм’якшення. Злийте лишню воду та дайте трохи вистигнути.

2. Змеліть насіння соняшника в млинку до порошку.

3. Покладіть всі інгредієнти у блендер та збийте до утворення однорідної маси. Якщо маса вийде засуха додайте ще води та дозбийте.

4. Подавайте охолодженим. Чудово смакує як закуска з хлібом та хлібцями.

Найкраще вживати у обідній час.


                                                               Суп із сочевиці


Інгредієнти:


1. Вода - 1,5 л.
2. Сочевиця зелена - 200 г.
3. Цибулина - 1 шт.
4. Олія - 3 ст.л.

5. Часник - 2 зубчики
6. Корінь та зелень петрушки, лавровий лист, сіль - за смаком.



ПРИГОТУВАННЯ:


1.      Сочевицю промити, залити водою та відварити до напівготовності.
2.      Додати очищені та подрібнені цибулю, корінь петрушки, варити на слабкому вогні до готовності.
3.      Додати олію, сіль, товчений часник, лавровий лист та довести до кипіння. 
4.      Посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
 


                                                       Сочевиця із чорносливом

Інгредієнти:


1. Зелена сочевиця - 1 склянка.
2. Чорнослив без кісточок - 1 склянка
3. Мед - 50 г.


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Помити сочевицю, залити водою та зварити до напівготовності. 
2.      Додати помитий чорнослив та протушкувати.

3.      Додати мед.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.