Хліб пшеничний з яблуком
Хліб пшеничний з яблуком

Хліб пшеничний з яблуком


40 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Під замовлення (1 доба)
Борошно цільнозернове пшеничне тонкого помелу, борошно першого ґатунку, пшенична закваска (вода питна, борошно цільнозернове пшеничне тонкого помелу), вода питна, пюре яблука, відвар із насіння льону, сіль морська / Україна, власного виробництва
4-5 днів

Пшеничний хліб з яблуком - ніжний смак та користь в одному виробі. Поєднання цільнозернового борошна та яблучного пюре створює незабутній смак.

В чому сила бездріжджового хліба?

  • Бездріжджовий хліб значно краще засвоюється, після нього немає важкості в животі та інших неприємних відчуттів;
  • Склад бездріжджового хліба зберігає набагато більше корисних речовин, ніж звичайний, завдяки тому, що частина цукрів і інших речовин не витрачається на “живлення” самих дріжджів;

  • Користь хліба, приготованого з борошна грубого помолу, полягає в тому, що таке борошно зберігає мінеральні речовини, клітковину та вітаміни в повному обсязі;
  • Дозволяє отримати відчуття ситості при невеликій кількісті споживання продукту не переїдаючи;

Чого не можна? Як зберігати?

  • Зберігати в сухому, недоступному для вологи місці. 
  • Можна упакувати в паперовий пакет, або мішечок для зберігання хлібобулочних виробів.

Чому випічка має бути без дріжджів?

Стаття на сайті: http://sz.lviv.ua/article/20140813_1740/


Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.