Паста кукурудзяна Papinо Cucina
Паста кукурудзяна Papinо Cucina

Паста кукурудзяна Papinо Cucina


73 грн/ 300 г
300 г Є в наявності

- +
Кукурудзяне борошно, вода питна / Україна.
на 100 г: білки - 6,9 г., жири - 1,45 г., вуглеводи - 79,7 г. Калорійність - 329 ккал.
12 місяців

Чим особлива КУКУРУДЗЯНА ПАСТА Papinо Cucina?

  • Паста з кукурудзяного борошна ТМ PAPINO CUCINA - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО;
  • Це унікальний продукт, який складається всього лиш з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму;
  • На відміну від звичайного пшеничного борошна, кукурудзяне борошно містить в собі чимало корисних речовин та чудово підходить для дієтичного чи просто здорового харчування;
  • Кукурудзяна паста Papino багата вітамінами групи В, вітамінами РР, мінеральними солями калію, заліза, фосфору, кальцію, магнію і каротину.

Як готувати та вживати КУКУРУДЗЯНУ ПАСТУ?

  • Спосіб приготування: засипте пасту в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г. продукту на 1 л. води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 8-10 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою;
  • Ця паста - прекрасний варіант обіду або вечері без глютену. Вона має високу харчову і біологічну цінність;
  • Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Кукурудзяна паста сприяє нормалізації метаболізму, зміцненню серцево-судинної системи і стабільній роботі шлунково-кишкового тракту.
  • Швидко та легко засвоюється організмом;
  • Якщо систематично харчуватися кукурудзяної пастою, то покращуються обмінні процеси в організмі, а це однозначно покращує самопочуття!

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Паста з вегетусом і броколі

Інгредієнти:

  1. Паста кукурудзяна  — 400 г.;

  2. Вегетус (або інша вегетаріанська ковбаса) — 300 г.;

  3. Брокколі — 1 шт. (невелика);

  4. Дрібні помідори чері — 200 г.;

  5. Листя молодого шпинату — 100 г.;

  6. Часник — 3 зубч.;

  7. Чебрець (за бажанням) — 1 гілочка;

  8. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  9. Сіль, мелений чорний перець — 1 ч.л.;

  10. Твердий сир — 1 ст.л. (за бажанням).


Приготування:

1. У брокколі відріжте стебло (він тут не знадобиться), головку розберіть на суцвіття.

2. Наріжте ковбасу невеликими шматочками. Роздавіть, очистіть і подрібніть часник. Якщо помідори черрі великі, розріжте їх навпіл.

3. Поставте на сильний вогонь велику каструлю з 4 л води, доведіть до кипіння, посоліть, покладіть пасту, варіть згідно з інструкцією на упаковці. За 5 хв. до готовності додайте брокколі.

4. Одночасно у великій сковорідці або сотейнику з товстим дном нагрійте олію з листочками чебрецю і часником 1 хв. Додайте ковбасу і помідори, обсмажуйте 3 хв.

5. Відкиньте спагетті з броколі на друшляк, викладіть в сковорідку з ковбасою, додайте шпинат, перемішайте і подавайте, посипавши натертим твердим сиром при бажанні.


Найкраще споживати цю страву в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.