Паста зі сорго Papino Cucina
Паста зі сорго Papino Cucina

Паста зі сорго Papino Cucina


94 грн/ 300 г
300 г
+ -
Є в наявності
Борошно зі сорго, питна вода / Україна
на 100г: білків – 10,5 г, жирів - 4,12 г, вуглеводів – 59,6 г. Калорійність – 323 Ккал.
12 місяців

Паста зі сорго від PAPINO CUCINA - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО.

В чому сила пасти зі сорго?

  • відмінно підійде діабетикам, оскільки допомагає врегулювати рівень цукру в крові та приймає активну участь у виробництві глюкози.
  • містить тіамін, що позитивно впливає на функції головного мозку, апетит, секрецію шлунку і стабілізує роботу серця.
  • багата на вітаміни групи В, такі макроелементи як калій, кальцій, фосфор і магній та сповнена мікроелементами типу заліза, міді, молібдену і цинку.
  • Вживання сорго рекомендується лікарями при нервових розладах, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, слизових оболонок та шкіри. 

Чого не можна? Як зберігати?

  • Прекрасний варіант обіду, або вечері без глютену. Має високу харчову і біологічну цінність.
  • Зберігати в сухому, недоступному для вологи місці. 
  • Рекомендуємо пересипати в скляну, або пластикову ємність та щільно закрити кришкою.

Детальніше

Спосіб приготування: засипте пасту в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішайте, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні до готовності 8-10 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.