Паста гречана Papinо Cucina
Паста гречана Papinо Cucina

Паста гречана Papinо Cucina


94 грн/ 300 г
300 г Є в наявності

- +
Гречане борошно, вода питна / Україна.
на 100 г: білки - 9,1 г., жири - 1,4 г., вуглеводи - 74,2 г. Калорійність - 329 ккал.
12 місяців

Чим особлива ГРЕЧАНА ПАСТА Papinо Cucina?

  • Паста з гречаного борошна ТМ PAPINO CUCINA - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО;
  • Це унікальний продукт, який складається всього лиш з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму;
  • Ця паста містить в собі вітамін В1, який позитивно впливає на метаболічні процеси в людському організмі і сприяє відновленню здоров'я нервової системи;
  • Також, гречана паста є важливим елементом харчування для зниження ваги, адже створює відчуття ситості, зменшуючи кількість їжі, яку Ви споживаєте.

Як готувати та вживати ГРЕЧАНУ ПАСТУ?

  • Спосіб приготування: засипте пасту в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г. продукту на 1 л. води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 8-10 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою;
  • Ця паста - прекрасний варіант обіду або вечері без глютену. Вона має високу харчову і біологічну цінність;
  • Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Повільно засвоюється, а тому рекомендується до вживання спортсменам, що здійснюють довгі фізичні навантаження.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Гречана паста з соусом песто і томатами черрі


Інгредієнти:

  1. Гречана паста — 250 г.;

  2. Томати черрі — 10-12 шт.;

  3. Базилік — 1 пучок.;

  4. Волоські горіхів — 30 г .;

  5. Часник — 3 зубч.;

  6. М'ята— 5-6 листочків.;

  7. Тертий пармезан — 30 г.;

  8. Кокосова олії— 50 мл .;

  9. Сіль і перець — за смаком

Приготування:
1. Спочатку приготуйте соус песто - для цього помістіть в блендер базилік, м'яту, горіхи, часник і пармезан, додайте масло, посоліть і поперчіть. Перемеліть все до однорідності і перелийте соус до банки.
2. Відваріть пасту в підсоленій воді, як зазначено на упаковці. Потім злийте воду, заправте пасту соусом песто за смаком, розкладіть по тарілках і подавайте з порізаними навпіл томатами черрі і листочками базиліку.


Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.