Макарони Спіраль, Sotelli 400г
Макарони Спіраль, Sotelli 400г

Макарони Спіраль, Sotelli 400г


46 грн/ 1 шт
1 шт Є в наявності

- +
Кукурудзяне борошно, вода / Польща.
на 100 г: білки - 6,45 г., жири - 0,95 г., вуглеводи - 79 г. Калорійність - 355 Ккал.
18 місяців

Чим особливі МАКАРОНИ "СПІРАЛЬ" від ТМ Sotelli?

  • Макарони "спіраль" від ТМ Sotelli - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО;
  • Це унікальний продукт, який складається всього лиш з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму;
  • Для їх виготовлення використовується кукурудзяне борошно, вироблене зі спеціально селекціонованого зерна кукурудзи, яка вирощується в екологічно чистих районах з дотриманням всіх вимог органічного землеробства;
  • Даний вид макаронів ідеально підходить для людей, які дотримуються безглютенової дієти чи мають схильність до алергії.

Як готувати та вживати МАКАРОНИ "СПІРАЛЬ"?

  • Спосіб приготування: засипте макарони в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г. продукту на 1 л. води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 8-10 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою;
  • Такі макарони - прекрасний варіант обіду або вечері без глютену. Вони мають високу харчову і біологічну цінність;
  • Чудово поєднуються з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Безглютенові макарони Fusilli - справжня знахідка! 
  • Назва Fusilli пояснюється зовнішнім виглядом макаронів. В Італії так називається невелике веретено, на яке дуже схожі макаронні спіральки;
  • При вирощуванні даних сортів кукурудзи не використовується агрохімія, а в момент виробництва кінцевого продукту не застосовуються ГМО, шкідливі харчові добавки, барвники, поліпшувачі смаку та ін.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Макарони з Песто

Інгредієнти:

  1. Макарони “Спіраль” —  200 г;

  2. Помідори чері — 150 г;

  3. Кедрові горіхи — ¼ склянки;

  4. Свіжий базилік — 1 склянка (щільно запакована);

  5. Оливкова олія — ¼ склянки;

  6. Шрот кунжутний — 1-3 ст.л.;

  7. Часник — 1 зубчик (або асафетида ½ ч.л.);

  8. Сік лимона — 2 ч.л. (за бажанням);

  9. Сіль та перець —  за смаком.

Приготування:
1. Відваріть макарони згідно інструкції на упаковці.
2. За цей час приготуйте песто. Для цього збийте у блендері кедрові горіхи, часник (або асафетиду), базилік, оливкову олію, шрот кунжуту, сік лимона, сіль та перець.
3. Змішайте песто з готовими макаронами та додайте порізані половинками помідори чері.

Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.