Локшина рисова
Локшина рисова

Локшина рисова


58 грн/ 300 г
300 г Є в наявності

- +
Борошно рисове, вода питна / Україна.
на 100 г: білки - 6,3 г., жири - 4,1 г., вуглеводи - 65,1 г. Калорійність - 331 ккал.
12 місяців

Чим особлива РИСОВА ЛОКШИНА?

  • Рисова локшина - продукт, що не містить глютену, лактози, казеїну, яєць та ГМО;
  • Це унікальний продукт, який складається всього лиш з двох інгредієнтів та приносить тільки користь організму;
  • Зроблена з рисового борошна, що містить багато клітковини. А завдяки абсолютній відсутності глютену робить локшину чудовим дієтичним продуктом;
  • Включення в раціон виробів з рисового борошна, в тому числі локшини, збагачує організм необхідними вітамінами та мікроелементами, позитивно впливає на нервову систему та нормалізовує обмін речовин.

Як готувати та вживати РИСОВУ ЛОКШИНУ?

  • Спосіб приготування: засипте локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г. продукту на 1 л. води. Перемішайте, варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин. Рекомендується додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на друшляк і промийте водою;
  • Така локшина - прекрасний варіант обіду або вечері без глютену. Вона має високу харчову і біологічну цінність;
  • Чудово поєднується з овочами, соусами, грибами та соєвими виробами. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Рисова локшина - корисний та смачний продукт для дорослих та дітей!
  • Має приємний ніжний смак;
  • Рисова локшина багата вітамінами групи В, калієм, селеном, залізом, фосфором та цинком.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Локшина з песто, сиром і помідорами


Інгредієнти:


  1. Локшина рисова — 250 г.;

  2. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  3. Соус песто — 4 ст.л.;

  4. Помідори чері — 6 шт.;

  5. Тертий пармезан — 2ст.л.;

  6. Кедрові горіхи — 2 ст.л.



Приготування:

1. Відваріть локшину за інструкцією на упаковці.
2. Додайте олію, соус песто і розрізані навпіл помідори черрі.
3. Посипте тертим пармезаном і кедровими горіхами, відразу ж подавате до столу. За бажанням прикрасьте листочками свіжого базиліку.


Чудово підходить для будь якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих приміщеннях при температурі не вище 30C° і відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання разом з іншими продуктами, що мають специфічний запах.