Локшина овочевий мікс
Локшина овочевий мікс

Локшина овочевий мікс


63 грн/ 300 г
300 г
+ -
Очікується
Рисове борошно, сушені томати, морква, буряк, гарбуз, петрушка, селера, вода питна.
на 100 г: жири - 4,1 г., білки - 6,3 г., вуглеводи - 65,1 г. Калорійність: 331 ккал.
12 місяців

  • Овочева локшина - чудовий продукт для людей, що дотримуються здорового способу життя!
  • Зроблені з рисового борошна, що містить багато клітковини. А завдяки абсолютній відсутності ГЛЮТЕНУ робить локшину чудовим дієтичним продуктом.
  • Окрім рисового борошна, локшина збагачена сушеними овочами, що насичені великою кількістю вітамінів і мінералів, без яких неможливе нормальне функціонування людського організму.
  • Легко засвоюються та не сприяють збільшенню ваги; нормалізують обмін речовин та сприяють очищенню кишківника від шлаків та токсинів; є чудовою профілактикою атеросклерозу.
______________________

- Усі корисні властивості рисових макаронів обумовлені хімічним складом рисової муки, яка містить вітаміни РР, В1, В2; мінеральні речовини - магній, калій, натрій, кальцій, йод, фосфор, залізо; клітковину; фолієву кислоту і інші корисні компоненти.

- Чи знаєте Ви, що глютен - це білок, який є сильним подразником органів травлення, який у більшості людей викликає алергічні реакції та веде до порушення обміну речовин?

- Завдяки локшині з рисового борошна та сушених овочів, що не містить глютену, Ви зможете уникнути багатьох проблем з організмом та почуватися здоровим!


Спосіб приготування: макарони занурити в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішуючи, довести до кипіння і варити на повільному вогні до готовності. Час приготування - 6 хв. Готові макарони промити водою.

Умови зберігання: зберігати в сухому, провітрюваному приміщенні при температурі не вище +30*С та відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання з іншими продуктами, що мають специфічний запах.


Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.