Локшина гречана
60 грн/ 300 г
300 г
Очікується
Борошно гречане, борошно рисове, вода питна.
на 100 г: жири - 1,4 г., білки - 9,1 г., вуглеводи - 74,2 г. Калорійність: 329 ккал.
12 місяців
- Гречана локшина - смачний та корисний продукт для прихильників здорового харчування, а також людей, що страждають на целіакію (алергія на клейковину).
- Виготовлені з міксу рисового та гречаного борошна, що робить локшину надзвичайно корисною, адже гречка - єдиний злак, що не піддається хімічній обробці під час вирощування.
- Гречане борошно, а також вироби з нього, допомагає укріпити імунітет, сприяє хорошій роботі ШКТ, покращує стан крові та підвищує гемоглобін, запобігає передчасному старінню.
- Локшина легко засвоюється та не сприяє збільшенню ваги.
- НЕ містить глютен.
______________________
- Гречана локшина багата на вітаміни РР, В1, В2; мінеральні речовини - магній, калій, натрій, кальцій, йод, фосфор, залізо; клітковину; фолієву кислоту і інші корисні компоненти.
- Чи знаєте Ви, що глютен - це білок, який є сильним подразником органів травлення, який у більшості людей викликає алергічні реакції та веде до порушення обміну речовин?
- Локшина містить багато клітковини, тому їх добре включати в раціон дітей та людей похилого віку.
- Спосіб приготування: макарони занурити в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішуючи, довести до кипіння і варити на повільному вогні до готовності. Час приготування - 6 хв. Готові макарони промити водою.
- Умови зберігання: зберігати в сухому, провітрюваному приміщенні при температурі не вище +30*С та відносній вологості не вище 70%. Не допускається зберігання з іншими продуктами, що мають специфічний запах.
Написати відгук