Шрот розторопші
Шрот розторопшіШрот розторопші

Шрот розторопші


10 відгуків
250 г
63 250 г
Закінчується

Чим корисний шрот розторопші?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Містить силімарин — речовина, яка захищає клітини печінки від пошкоджень і виводить вже існуючі токсини.
  • Багатий на клітковину, тому активізовує кишківник та допомагає позбутись від закрепів.
  • Шрот розторопші містить ненасичені жирні кислоти, які потрібні для здорової гормональної та жовчовидільної системи.

Як вживати шрот розторопші?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л шроту розторопші розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
    Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживанням вагітним та дітям до 12 років.

Розторопша / Україна.
на 100 г: білки — 12 г, жири — 7 г, вуглеводи — 15 г. Калорійність — 212 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.
6 місяців

Салат з чорними бобами

Інгредієнти:


  1. Чорна квасоля відварена — 4 склянки

  2. Кукурудза консервована (або заморожена) — 1 склянка

  3. Перець солодкий помаранчевий — 1 шт

  4. Помідори чері — 5-8 шт

  5. Цибуля червона — 1 шт

  6. Авокадо — 1 шт (не обов’язково)

  7. Кінза або петрушка — ½ пучка

  8. Перець чілі свіжий — 1 стручок (або ½ ч.л. меленого)

  9. Сік лимону — 2 ст.л.

  10. Шрот розторопші — 1 ст.л.

  11. Олія оливкова — ¼ склянки

  12. Виноградний оцет — 2 ст.л.

  13. Кмин мелений — ½ ч.л.

  14. Сіль — за смаком.

Приготування:


1. Наріжте помідори, перець та авокадо (якщо використовуєте) на довільні кусочки.
2. Цибулю, зелень та перець чілі наріжте дрібно.
3. В мисці змішайте всі інгредієнти.
4. Зробіть заправку: змішайте сік лимона, олію, оцет, шрот, кмин та сіль.
5. Заправте салат та дайте настоятись від 30 хв до години часу.
6. Подавайте охолодженим.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.
Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення