Шрот розторопші
10 відгуків
250 г
Закінчується
Чим корисний шрот розторопші?
- Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
- Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
- Містить силімарин — речовина, яка захищає клітини печінки від пошкоджень і виводить вже існуючі токсини.
- Багатий на клітковину, тому активізовує кишківник та допомагає позбутись від закрепів.
- Шрот розторопші містить ненасичені жирні кислоти, які потрібні для здорової гормональної та жовчовидільної системи.
Як вживати шрот розторопші?
- Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
- Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
- Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л шроту розторопші розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживанням вагітним та дітям до 12 років.
Розторопша / Україна.
на 100 г: білки — 12 г, жири — 7 г, вуглеводи — 15 г. Калорійність — 212 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.
6 місяців
Салат з чорними бобами
Інгредієнти:
Чорна квасоля відварена — 4 склянки
Кукурудза консервована (або заморожена) — 1 склянка
Перець солодкий помаранчевий — 1 шт
Помідори чері — 5-8 шт
Цибуля червона — 1 шт
Авокадо — 1 шт (не обов’язково)
Кінза або петрушка — ½ пучка
Перець чілі свіжий — 1 стручок (або ½ ч.л. меленого)
Сік лимону — 2 ст.л.
Шрот розторопші — 1 ст.л.
Олія оливкова — ¼ склянки
Виноградний оцет — 2 ст.л.
Кмин мелений — ½ ч.л.
Сіль — за смаком.
Приготування:
2. Цибулю, зелень та перець чілі наріжте дрібно.
3. В мисці змішайте всі інгредієнти.
4. Зробіть заправку: змішайте сік лимона, олію, оцет, шрот, кмин та сіль.
5. Заправте салат та дайте настоятись від 30 хв до години часу.
6. Подавайте охолодженим.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.