Шрот грецького горіха
4 відгуки
250 г
Закінчується
Що таке шрот грецького горіха? Чим він особливий?
- Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
- Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
- Містить вітамін Е, який допомагає зберегти красу шкіри, волосся і нігтів.
- Цінне джерело альфа-лінолевої кислоти — знижує виникнення серцево-судинних захворювань і укріплює судини.
- Шрот грецького горіха багатий на Омега-3 і лецитин, які зміцнюють пам’ять, знімають нервову напругу і активують роботу мозку.
Як вживати шрот грецького горіха?
- Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
- Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
- Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л. шроту грецького горіха розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Курс вживання — 3-4 тижні.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживання при виразці та захворюваннях нирок.
Грецький горіх / Україна.
на 100 г: білки — 50,1 г, жири — 1,8 г, вуглеводи — 35,5 г. Калорійність — 333 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців
Гречані млинці з грибами
Інгредієнти:
Борошно зеленої гречки — 1 склянка
Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянка
Шрот грецького горіху — 2 ст.л.
Вода питна — 500 мл.
Олія оливкова (кокосова) — 2 ст.л.
Сода харчова — 1 ч.л.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Печериці — 300 г.
Сіль морська (порошок ламінарії)— ½ ч.л.
Зіра — 1 ч.л. (не обов’язково).
Перець чилі — ½ ч.л.
Приготування:
2. Вимішати до однорідності та залишити на 15-20 хв.
3. Нарізати дрібно цибулю та печериці і обсмажити на олії до золотистого кольору цибулі.
4. Додати суміш до тіста, перемішати і випікати на сковорідці з обох боків.
Смачного!
Смачного!