Насіння хемп лущене (подрібнене)
Насіння хемп лущене (подрібнене)Насіння хемп лущене (подрібнене)

Насіння хемп лущене (подрібнене)


9 відгуків
100 г
121 100 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливе насіння хемп (лущене, подрібнене)?

  • Насіння коноплі — це насіння рослини Cannabis sativa.
  • Не містить психоактивних речовин.
  • Має ніжний горіховий смак. Схожий на кедрові горішки :)
  • Насіння коноплі містить:
    - 49% жирних кислот Омега 3 і 6 — підтримують роботу серцево-судинної і гормональної системи;
    - 30% рослинного білка (всі 20 амінокислот) — будівельний матеріал наших м'язів та імунітету;
    - розчинну і нерозчинну клітковину — необхідна для здорового травлення.
  • Містить вітамін Е, який має антиоксидантні властивості і оберігає нашу молодість та красу.
  • В конопляному насінні багато магнію, фосфору і марганцю. Вони укріплюють нервову систему і знижують тривожність.

Як вживати насіння хемп (лущене, подрібнене)?

    • Додавайте до салатів, каш, коктейлів та випічки. Класно поєднується з усіма фруктами і ягодами.
    • Спробуйте приготувати рослинне молоко. Детальний рецепт у рубриці "Рецепти":)
    • Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л насіння хемп. Це зробить сніданок ще більш поживним та корисним.
    • Беріть конопляне насіння з собою, як корисний швидкий перекус. Всього 30 г/день допоможе наситити організм необхідними мікроелементами.
    • Рекомендуємо перед вживанням замочити насіння протягом 8 годин або на ніч. Це допоможе організму максимально засвоїти усі корисні речовини.

    Чого не варто?

    • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

      Насіння конопель лущене (подрібнене) / Україна.
      на 100 г: білки — 20,1 г, жири — 32,5 г, вуглеводи — 24,7 г. Калорійність — 372,9 ккал.
      Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.
      6 місяців

      Конопляні матча-десертики

      Інгредієнти:


      Основа коржа:

      1. Грецький горіх — ¾ склянки;

      2. Насіння хемп лущене — ¼ склянки;

      3. Фініки — 1 склянка;

      Крем:

      1. Кеш’ю — 3/4 склянка;

      2. Насіння хемп лущене — 1 склянка;

      3. Кокосова олія — ¾ склянки;

      4. Матча (маття) — 2 ст.л.;

      5. Сік лимона — ¼ склянки;

      6. Сироп, мед чи інший підсолоджувач — ½ склянки;

      Поливка:

      1. Кокосова олія — 3 ст.л.;

      2. Какао порошок — 2 ст.л.;

      3. Сироп чи мед — 2 ч.л.

      Приготування:


      1. Замочіть фініки у теплій воді на 15-20 хв. та добре промийте. Видаліть з них кісточки та помістіть у блендер разом з горіхами та насінням для коржів. Збивайте до утворення однорідного тіста.

      2. Викладіть утворену масу на дно форм для кексів.

      3. Приготуйте крем. Збийте у високій чаші блендера всі інгредієнти до однорідності. Якщо маса буде загуста, можна додати ще кокосової олії, щоб добре збити все. Розлийте утворений крем у формочки і поставте у морозильник на 30 хв., щоб крем застиг.

      4. За цей час приготуйте поливку. Розтопіть кокосову олію, додайте какао порошок та підсолоджувач. Ретельно вимішайте, щоб не утворювались грудочки.

      5. Охолоджені кексики дістаньте з морозильника та полийте зверху шоколадом.

      Готово!
      Подавайте охолодженими.


      Найкраще вживати у першій половині дня.

      Написати відгук
      Відгуки про товар (9)
      Написати відгук

      Кошик
      Всього до оплати: 0.00
      на будь-яке відділення “УкрПошти”
      0.00
      на будь-яке відділення “Нова Пошта”
      0.00
      на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
      0.00
      З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
      Оформити замовлення