Халва шоколадна
23 відгуки
200 г
Під замовлення (1 доба)
Чим особлива шоколадна халва?
- Не знаєте, чим себе потішити — соняшниковою халвою чи смачним шоколадом? Ми поєднали два десерти в одному:
- кероб надає насичений шоколадний смак;
- фініки — солодкість;
- кориця — пряний присмак. - Не містить білого цукру та трансжирів.
- Вона дуже ситна та достатньо калорійна. Тому розтягуйте задоволення на кілька днів:)
- В основі халви — кероб. В чому ж його переваги?
- не містить кофеїну — не збуджує нервову систему;
- не містить теоброміну — не може викликати алергію;
- має солодкий смак, тому не потребує додаткового цукру. - Наша халва не кришиться і не липне до зубів. Тому зручно брати такий снек зі собою на роботу чи давати дітям у школу. Погодьтесь, це краще, ніж магазинні цукерки :)
- Ми часто смакуємо її з кавою чи ароматним чаєм. Рекомендуємо і вам ❤️
- кероб надає насичений шоколадний смак;
- фініки — солодкість;
- кориця — пряний присмак.
- не містить кофеїну — не збуджує нервову систему;
- не містить теоброміну — не може викликати алергію;
- має солодкий смак, тому не потребує додаткового цукру.
Чому солодощі мають бути без цукру?
- Рафінований цукор може і смачний, проте:
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
- Та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
- Ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
- Солодощі без цукру можна навіть діткам.
- Ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою;
- підвищений апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади...
- призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету;
- цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок;
- цукор – пожива для грибків... список можна довго продовжувати
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Соняшник, кероб, фініки, шрот волоського горіха, кориця / Україна. Вага — 200 г.
на 100 г: білки — 10 г, жири — 22 г, вуглеводи — 47 г. Калорійність — 405 ккал.
Зберігати при температурі+3 +5 в герметичному контейнері.
1 місяць