Перець чорний мелений
4 відгуки
50 г
Є в наявності
Чим особливий чорний перець (мелений)?
- Чорний перець — це висушені плоди зі зморшкуватою поверхнею червоно-бурого чи чорного кольору.
- Запах у нього пряний, а смак — насичений, гостро-пекучий.
- Має сильні протимікробні і антисептичні властивості, тому є ефективною профілактикою простуд і захворювань дихальної системи.
- Містить речовину піперин, яка знижує рівень "поганого" холестерину в крові і глюкози.
- Чорний перець багатий на ефірні масла. Вони корисні для травлення — підвищують апетит і стимулюють виділення шлункового соку.
- Містить калій, який розріджує кров і укріплює кровоносні судини. Використовуйте чорний перець, як профілактику виникнення серцево-судинних захворювань.
Як використовувати чорний перець (мелений)?
- Чорний перець — найуніверсальніша пряність: додавайте його абсолютно до всіх страв, щоб збагатити аромат та підкреслити смак їжі.
- Цілі горошини переважно використовують у консервації овочів та грибів. А мелений — додають до гарячих страв, оскільки в нього інтенсивніший аромат та смак.
- Чорний перець поєднується з усіма прянощами та спеціями.
- Лайфхак від нас ❤️
Особливо корисно додавати чорний перець до сирої та холодної їжі. Це полегшить її перетравлення і засвоєння.
Особливо корисно додавати чорний перець до сирої та холодної їжі. Це полегшить її перетравлення і засвоєння.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Утриматись від вживання при виразці шлунку, оскільки чорний перець подразнює слизову шлунку.
Чорний перець / В’єтнам.
на 100 г: білки – 10 г, жири – 3 г, вуглеводи – 39 г. Калорійність – 210 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців
Із цим товаром рекомендуємо
Кориця палички (касія)
6 відгуків
Рис Басматі золотий (пропарений)
4 відгуки