Гірчиця мелена
5 відгуків
100 г
Є в наявності
Чим особлива гірчиця мелена?
- Має пікантний смак. Але ніжніший, ніж інші види гірчиці.
- Природний антисептик — допомагає знищувати бактерії та віруси.
- Містить вітаміни В та Е, які стимулюють розщеплення і засвоєння їжі.
- Зерна гірчиці багаті на фітонутрієнти. Вони не дають розвиватися запаленням та захищають наші клітини від стресу.
- Джерело селену — речовини, яка підвищує міцність кісток, зубів і нігтів.
Як використовувати гірчицю мелену?
- Ідеально смакує з грибами, крупами, картоплею та м'ясними стравами.
- Додавайте її в домашні соуси, супи, різноманітні салати та використовуйте для консервації.
- Ділимося рецептом смачної заправки до салатів❤️
Гірчиця + чорна гімалайська сіль + мед + чорний перець + олія = ідеальний соус до салату.
Можете додати ще інші спеції за смаком або трішки сметани.
Гірчиця + чорна гімалайська сіль + мед + чорний перець + олія = ідеальний соус до салату.
Можете додати ще інші спеції за смаком або трішки сметани.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Зловживати при гастриті, язві та підвищеній кислотності шлунку.
Гірчиця / Єгипет.
на 100 г: білки – 7 г, жири – 9 г, вуглеводи – 12 г. Калорійність – 157 кал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців.
Майонез соєвий
Інгредієнти:
Тофу — 200 г.
Олія соняшникова — 3 ст.л.
Оцет яблучний — 1 ст.л.
Лимон — ½ шт.
Мед чи інший підсолоджувач — 1 ч.л.
Гірчиця — 1 ч.л.
Часник — ½ зубчика.
Вода — 2 ст.л.
Сіль та перець — за смаком.
Приготування:
Всі інгредієнти помістіть у блендер, з лимону витисніть сік. Збивайте до однорідного стану.Готово.
Заправляйте улюблені салати та подавайте до снеків та закусок.
Смачного!
Смачного!