Ягоди Годжі
21 відгук
100 гbig pack 250 г
Є в наявності
Що таке ягоди Годжі та в чому їх особливість?
Ягоди Годжі — це плід багаторічного чагарнику, який росте у тропіках Монголії, Тибету і Гімалаїв.
Висушені ягоди мають приємний кисло-солодкий смак.
Допомагають підтримувати молодість та красу. Містять вітаміни групи В, які забеспечують швидке відновлення клітин та зеаксантин — антиоксидант, який знижує рівень запалення в організмі і покращує зір.
Джерело важливих вітамінів та мікроелементів. А саме:
- вітамін С — підвищує захисні функції організму;- вітамін Е — омолоджує організм;
- вітаміни групи В — покращують обмін речовин і роботу нервової системи;- лінолева кислота — стимулює жироспалення в організмі;
- залізо — профілактика анемії.
Ягоди Годжі особливо корисні людям із цукровим діабетом. Вони містять в складі речовини, які підвищують чутливість клітин до глюкози та інсуліну.
Як вживати ягоди Годжі?
- Спробуйте як доповнення у фруктові салати, каші та сирники.
- Додавайте у випічку, тортики, запіканки.
- Можна пити як чай. Для цього залийте 1 ст. л. ягід 1 склянкою окропу і дайте настоятись 15-30 хвилин — напій готовий!
- Радимо завжди промивати і замочувати сухофрукти перед вживанням. Неважливо, де ви їх купили, вони потребують замочування мінімум 15-20 хвилин.
- У період лактації рекомендуємо вживати ягоди годжі обережно і у малих кількостях (декілька ягід за раз), слідкуючи за реакцією дитини.
Чого не варто?
Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем при вживанні ягід маленьким дітям; вагітним жінкам, при алергії на червого-рожеві плоди; якщо ви вживаєте ліки, оскільки ягоди годжі погано взаємодіють із деякими медикаментами.
Ягоди годжі / Китай.
на 100 г: білки – 12 г, жири – 0 г, вуглеводи – 68 г. Калорійність - 370 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців.