Родзинки темні Великі
4 відгуки
300 г
Є в наявності
У чому перевага родзинок темних Великих?
- Родзинки темні — висушені ягоди винограду темних сортів, які мають солодкий смак та лікувальні властивості.
- Дуже ароматні та м'ясисті.
- Зберігають майже усі корисні властивості винограду: всі мікроелементи та 2/3 вітамінів.
- За рівнем антиоксидантів займають друге місце серед усіх ягід, після чорносливу.
- Містять поліфеноли — це потужні антиоксиданти, які захищають організм від окислення, старіння та запальних захворювань.
- Темні родзинки багаті на клітковину, тому їх корисно вживати при закрепах.
- Містять вітаміни групи В, а саме В1, В2, В5. Вони зміцнюють нервову систему, покращують настрій та допомагають позбутися безсоння.
- Чудовий продукт при анемії — завдяки високому вмісту заліза, фолієвої кислоти та вітамінів групи В.
Як вживати родзинки темні Великі?
- Додавайте родзинки в каші, випічку, овочеві та фруктові салати, домашній шоколад і цукерки. Всюди, куди захочеться ❤️
- Беріть жменьку родзинок зі собою на роботу чи навчання, як ситний перекус. А для більшої ситості радимо міксувати їх з горішками.
- Хочете спробувати усі види наших родзинок?:) Тоді зверніть увагу на мікс родзинок.
- Добова норма для дорослих — 50-70 г, для діток від одного року — 10-20 г.
- Радимо завжди промивати і замочувати сухофрукти перед вживанням. Неважливо, де ви їх купили, вони потребують замочування мінімум 15-20 хвилин.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Родзинки темні (крупні) / Узбекистан.
на 100 г: білки – 3 г, жири – 1 г, вуглеводи – 74 г. Калорійність – 300 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців.