Курага (турецька)
Курага (турецька)Курага (турецька)

Курага (турецька)


5 відгуків
300 г
267 300 г
Є в наявності

У чому користь кураги турецької?

  • Курага — це сушені цілі абрикоси без кісточок.
  • Не містить цукру та барвників.
  • Багата на вітамін А (добова потреба 1000 мкг) — містить 583 мкг на 100 г продукту, тому регулярне вживання кураги зміцнює нігті, волосся та покращує стан шкіри.
  • Містить вітамін Е (добова потреба 8-12 мг) — 5,5 мг/100 г. Він є потужним атиоксидантом і забезпечує омолодження та захист клітин.
  • Курага займає третє місце по вмісту калію (добова потреба 2500-3500 мг) — 1717 мг на 100 г продукту. Цей мінерал регулює роботу серця, нервової системи, скелетних і гладких м'язів.
  • Багата на клітковину, яка допомагає тамувати голод та стимулює роботу кишківника.

Як споживати курагу?

  • Беріть курагу зі собою на роботу, навчання чи прогулянку, як смачний та корисний перекус. 
    Лайфхак від нас: для більшої ситості можете міксувати із горішками.
  • Додавайте до каші, сирників, випічки чи десертів.
  • Хочете спробувати усі види нашої кураги?:) Тоді зверніть увагу на мікс кураги.
  • Денна норма для дорослих — 40 грам (3-5 шт), дітям від 1 року — 10-20 гр (1-2 шт).
  • Щоб курага стала помаранчевого кольору, її висвітлюють діоксидом сірки. Щоб змити діоксид, курагу варто просто замочити на 5 год у воді. 

Чого не варто?

  • Не варто споживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем щодо вживання кураги людям із цукровим діабетом.


Курага / Туреччина.

на 100 г: білки – 5 г, жири – 0 г, вуглеводи – 51 г. Калорійність - 215 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців.




Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення