Журавлина
ЖуравлинаЖуравлина

Журавлина


13 відгуків
250 г
163 250 г
Під замовлення (1 доба)

У чому користь журавлини?

  • Містить велику кількість йоду — 400 мкг на 100 гр продукту (добова потреба 150 мкг), тому корисна для щитовидної залози.
  • Багата на антиоксиданти, які боряться з вільними радикалами і перешкоджають розвитку онкологічних захворювань. Антиоксиданти містить шкірка ягід — ще одна причина вживати саме ціленькі ягоди.
  • Журавлина особливо корисна для профілактики простудних захворювань. Завдяки високому вмісту:
    - вітаміну С — зміцнює імунітет і підвищує захисні функції організму;
    - таніну — бореться з інфекціями.
  • Джерело пектинів — це харчові волокна, які стимулюють роботу кишківника і стабілізують обмін речовин.

Як споживати журавлину?

  • Додавайте у десерти, випічку, ранкову кашу чи домашні цукерки.
  • Особливо смакує у йогуртах та смузі.
  • Спробуйте приготувати напій з журавлини: 1 ч.л ягід залити 200 мл гарячої води і дати настоятися 5-10хв.
  • Рекомендуємо з'їдати 30 г (2 ст. л.) журавлини на день.
  • Радимо завжди промивати і замочувати сухофрукти перед вживанням. Неважливо, де ви їх купили, вони потребують замочування мінімум 15-20 хвилин.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Протипоказана журавлина при хворобах печінки, а також при виразковій хворобі і гастритах із підвищеною кислотністю.
  • Вживання у великій кількості здатне нашкодити емалі зубів.

журавлина в'ялена (журавлина, тростинний цукор, олія соняшникова) / США.
на 100 г: білки – 0 г, жири – 1 г, вуглеводи – 89 г. Калорійність — 363 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців.




Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення