Журавлина
13 відгуків
250 г
Під замовлення (1 доба)
У чому користь журавлини?
- Містить велику кількість йоду — 400 мкг на 100 гр продукту (добова потреба 150 мкг), тому корисна для щитовидної залози.
- Багата на антиоксиданти, які боряться з вільними радикалами і перешкоджають розвитку онкологічних захворювань. Антиоксиданти містить шкірка ягід — ще одна причина вживати саме ціленькі ягоди.
- Журавлина особливо корисна для профілактики простудних захворювань. Завдяки високому вмісту:
- вітаміну С — зміцнює імунітет і підвищує захисні функції організму;
- таніну — бореться з інфекціями. - Джерело пектинів — це харчові волокна, які стимулюють роботу кишківника і стабілізують обмін речовин.
- вітаміну С — зміцнює імунітет і підвищує захисні функції організму;
- таніну — бореться з інфекціями.
Як споживати журавлину?
- Додавайте у десерти, випічку, ранкову кашу чи домашні цукерки.
- Особливо смакує у йогуртах та смузі.
- Спробуйте приготувати напій з журавлини: 1 ч.л ягід залити 200 мл гарячої води і дати настоятися 5-10хв.
- Рекомендуємо з'їдати 30 г (2 ст. л.) журавлини на день.
- Радимо завжди промивати і замочувати сухофрукти перед вживанням. Неважливо, де ви їх купили, вони потребують замочування мінімум 15-20 хвилин.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Протипоказана журавлина при хворобах печінки, а також при виразковій хворобі і гастритах із підвищеною кислотністю.
- Вживання у великій кількості здатне нашкодити емалі зубів.
журавлина в'ялена (журавлина, тростинний цукор, олія соняшникова) / США.
на 100 г: білки – 0 г, жири – 1 г, вуглеводи – 89 г. Калорійність — 363 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців.