Льон коричневий
5 відгуків
600 гbig pack 1 кг
Під замовлення (1 доба)
Чим особливий льон коричневий?
- Насіння льону — це український суперфуд. За своїми корисними властивостями не поступається заморському чіа:)
- Має приємний горіховий смак.
- Коричневий льон джерело:
- ненасичених жирних кислот, в основному альфа-лінолевої кислоти (ALA), яка регулює обмін речовин і вповільнює процеси старіння;
- високоякісного рослинного білка, який допомагає виробляти ферменти і клітини імунітету;
- вітаміну А — основний компонентом молодості й краси. - Містить розчинну і нерозчинну клітковину. 1 ст. л. = 8-12% денної норми клітковини для дорослих. Вона потрібна для правильної роботи кишківника.
- Насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості.
- Містить вітамін В, що забезпечує здоровий стан нервової системи людини і має заспокійливий ефект.
- Відвар льону має протипаразитарний ефект та допомагає полегшити симптоми гастриту, оскільки виділяє багато клейковини.
- ненасичених жирних кислот, в основному альфа-лінолевої кислоти (ALA), яка регулює обмін речовин і вповільнює процеси старіння;
- високоякісного рослинного білка, який допомагає виробляти ферменти і клітини імунітету;
- вітаміну А — основний компонентом молодості й краси.
Як вживати льон коричневий?
- Можна вживати вареним, перемелювати чи робити олію.
- Додавайте до різних страв: салатів, супів, каш та посипайте випічку.
- Приготуйте дуже корисну живу кашу. Для нього необхідно замочити насіння на ніч, а вранці зблендерувати і додати фрукти/мед/кокосову стружку за смаком. Супер корисна каша готова ❤️
- Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л перемеленого льону. Цього достатньо, щоб зробити сніданок ще більш поживним та корисним.
- Можна використовувати у випічці: 1 ст. л замоченого перемеленого льону замінює 1 куряче яйце.
- Найкраще льон перемелювати сухим у кавомолці одразу перед вживанням. Так насіння краще засвоюються і збереже усі корисні речовини.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати насіння льону, якщо у вас є такі захворювання: камені в жовчному міхурі та нирках, панкреатит, непрохідність кишечника, гіперчутливість до активних речовин насіння.
Льон / Україна.
на 100 г: білки — 18 г, жири — 42 г, вуглеводи — 29 г. Калорійність — 533 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців
Заміна яйця у випічці
Інгредієнти:
Змелене насіння льону — 1 ст.л.;
Вода питна тепла — 2 ½ ст.л.
Приготування:
1. Залийте змелене у кавомолці насіння теплою водою, розмішайте та залиште на 15 хвилин, щоб утворилась слизька маса. Такою кількістю маси можна замінити 1 яйце.