Льон коричневий
Льон коричневийЛьон коричневий

Льон коричневий


5 відгуків
600 гbig pack 1 кг
67 600 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливий льон коричневий?

  • Насіння льону — це український суперфуд. За своїми корисними властивостями не поступається заморському чіа:)
  • Має приємний горіховий смак.
  • Коричневий льон джерело:
    - ненасичених жирних кислот, в основному альфа-лінолевої кислоти (ALA), яка регулює обмін речовин і вповільнює процеси старіння;
    - високоякісного рослинного білка, який допомагає виробляти ферменти і клітини імунітету;
    - вітаміну А — основний компонентом молодості й краси.
  • Містить розчинну і нерозчинну клітковину. 1 ст. л. = 8-12% денної норми клітковини для дорослих. Вона потрібна для правильної роботи кишківника.
  • Насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості.
  • Містить вітамін В, що забезпечує здоровий стан нервової системи людини і має заспокійливий ефект.
  • Відвар льону має протипаразитарний ефект та допомагає полегшити симптоми гастриту, оскільки виділяє багато клейковини.

Як вживати льон коричневий?

  • Можна вживати вареним, перемелювати чи робити олію.
  • Додавайте до різних страв: салатів, супів, каш та посипайте випічку.
  • Приготуйте дуже корисну живу кашу. Для нього необхідно замочити насіння на ніч, а вранці зблендерувати і додати фрукти/мед/кокосову стружку за смаком. Супер корисна каша готова ❤️
  • Додавайте до ранкових смузі 1 ст. л перемеленого льону. Цього достатньо, щоб зробити сніданок ще більш поживним та корисним.
  • Можна використовувати у випічці: 1 ст. л замоченого перемеленого льону замінює 1 куряче яйце.
  • Найкраще льон перемелювати сухим у кавомолці одразу перед вживанням. Так насіння краще засвоюються і збереже усі корисні речовини.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати насіння льону, якщо у вас є такі захворювання: камені в жовчному міхурі та нирках, панкреатит, непрохідність кишечника, гіперчутливість до активних речовин насіння.

Льон / Україна.
на 100 г: білки — 18 г, жири — 42 г, вуглеводи — 29 г. Калорійність — 533 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців

Заміна яйця у випічці

Інгредієнти:

  1. Змелене насіння льону — 1 ст.л.;

  2. Вода питна тепла — 2 ½ ст.л.

Приготування:

1. Залийте змелене у кавомолці насіння теплою водою, розмішайте та залиште на 15 хвилин, щоб утворилась слизька маса. Такою кількістю маси можна замінити 1 яйце.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення