10  овочів
10  овочів10  овочів

10 овочів


4 відгуки
90 г
98 90 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особлива суміш 10 овочів ?

  • 10 овочів — це натуральна суміш шматочків овочів.
  • Не містить штучних ароматизаторів та консервантів.
  • Петрушка має сечогінні властивості, тому допомагає виводити солі з організму.
  • Цибуля містить антиоксиданти, які знижують артеріальний тиск й ризик інфаркту.
  • Перець — джерело вітаміну С. Він необхідний для міцного імунітету і кровоносних судин.
  • Морква багата на вітамін А, який укріплює зір і попереджає катаракту.

 Як використовувати суміш 10 овочів?

  • Додавайте у супи, бульйони, запіканки, піцу, соуси. Чудово смакує з м'ясними стравами, рагу і фаршированими овочами.
  • Порада від нас ❤️
    Якщо використовуєте суміш для смаження, перед додаванням замочіть її у воді.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.

Детальніше

  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

цибуля сушена, перець червоний солодкий, перець зелений солодкий, пастернак корінь, селера корінь, морква, часник, петрушка корінь, петрушка зелень, цибуля порей / Україна. Вага без банки: 90±3г
на 100 г в середньому: білки — 6 г, жири — 2 г, вуглеводи — 15 г. Калорійність — 104 ккал.
Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців

Вегетаріанська піца з руколою

Інгредієнти:
1. Борошно кукурудзяне та рисове — по 1 скл.
2. Борошно (лляне або лляне насіння) — 2 ст.л.
3. Лимон — ½ шт.
4. Сода — ½ ч.л.
5. Прованські трави — 1 ч.л.
6. Суміш 10 овочів — 1 ст.л.
7. Томати — 4 шт.
8. Перець болгарський — 1 шт.
9. Цибуля червона — ½ шт.
10. Маслини (без кісточок) — ½ банки
11. Тофу (щільний) — 200 г
12. Томатна паста — 100 г
13. Рукола свіжа — 1 жменя.

Приготування:
1. Спочатку приготуйте основу для піци: змішайте у великій мисці кукурудзяне і рисове борошно, спеції і соду.

2. Залийте мелене насіння льону або лляне борошно невеликою кількістю гарячої води, перемішайте і дайте трохи постояти, щоб вийшла тягуча суміш.

3. Вмішайте в борошно лляну суміш, додайте сік лимону і воду до досягнення щільної консистенції (тісто має трохи прилипати до рук).

4. Вимішайте тісто і розкачайте, злегка присипавши борошном.

5. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Поки запікається основа піци, приготуйте начинку: наріжте перець, помідори і цибулю кільцями, тофу скибочками, а маслини половинками.

6. Коли корж стане злегка хрустким, дістаньте його з духовки, змастіть томатною пастою і викладіть зверху начинку, посипте спеціями.

7. Поставте запікатися в духовку ще на кілька хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Подавайте піцу гарячою, присипавши зверху свіжою руколою.

Найкраще готувати піцу на обід.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення