10 овочів
4 відгуки
90 г
Під замовлення (1 доба)
Чим особлива суміш 10 овочів ?
- 10 овочів — це натуральна суміш шматочків овочів.
- Не містить штучних ароматизаторів та консервантів.
- Петрушка має сечогінні властивості, тому допомагає виводити солі з організму.
- Цибуля містить антиоксиданти, які знижують артеріальний тиск й ризик інфаркту.
- Перець — джерело вітаміну С. Він необхідний для міцного імунітету і кровоносних судин.
- Морква багата на вітамін А, який укріплює зір і попереджає катаракту.
Як використовувати суміш 10 овочів?
- Додавайте у супи, бульйони, запіканки, піцу, соуси. Чудово смакує з м'ясними стравами, рагу і фаршированими овочами.
- Порада від нас ❤️
Якщо використовуєте суміш для смаження, перед додаванням замочіть її у воді.
Якщо використовуєте суміш для смаження, перед додаванням замочіть її у воді.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
цибуля сушена, перець червоний солодкий, перець зелений солодкий, пастернак корінь, селера корінь, морква, часник, петрушка корінь, петрушка зелень, цибуля порей / Україна. Вага без банки: 90±3г
на 100 г в середньому: білки — 6 г, жири — 2 г, вуглеводи — 15 г. Калорійність — 104 ккал.
Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців
Вегетаріанська піца з руколою
Інгредієнти:
1. Борошно кукурудзяне та рисове — по 1 скл.
2. Борошно (лляне або лляне насіння) — 2 ст.л.
3. Лимон — ½ шт.
4. Сода — ½ ч.л.
5. Прованські трави — 1 ч.л.
6. Суміш 10 овочів — 1 ст.л.
7. Томати — 4 шт.
8. Перець болгарський — 1 шт.
9. Цибуля червона — ½ шт.
10. Маслини (без кісточок) — ½ банки
11. Тофу (щільний) — 200 г
12. Томатна паста — 100 г
13. Рукола свіжа — 1 жменя.
Приготування:
1. Спочатку приготуйте основу для піци: змішайте у великій мисці кукурудзяне і рисове борошно, спеції і соду.
2. Залийте мелене насіння льону або лляне борошно невеликою кількістю гарячої води, перемішайте і дайте трохи постояти, щоб вийшла тягуча суміш.
3. Вмішайте в борошно лляну суміш, додайте сік лимону і воду до досягнення щільної консистенції (тісто має трохи прилипати до рук).
4. Вимішайте тісто і розкачайте, злегка присипавши борошном.
5. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Поки запікається основа піци, приготуйте начинку: наріжте перець, помідори і цибулю кільцями, тофу скибочками, а маслини половинками.
6. Коли корж стане злегка хрустким, дістаньте його з духовки, змастіть томатною пастою і викладіть зверху начинку, посипте спеціями.
7. Поставте запікатися в духовку ще на кілька хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Подавайте піцу гарячою, присипавши зверху свіжою руколою.
Найкраще готувати піцу на обід.