Томат мелений (вищий ґатунок)
Томат мелений (вищий ґатунок)Томат мелений (вищий ґатунок)

Томат мелений (вищий ґатунок)


4 відгуки
100 г
75 100 г
Є в наявності

Чим особливий томат мелений (вищого ґатунку)?

  • Томат мелений (вищого ґатунку) — це висушені та подрібнені помідори. 
  • Має кисло-солодкий насичений смак та аромат.
  • Містить алкалоїд капсаїцин, який стимулює вироблення гормону щастя ендорфіну і покращує настрій.
  • Потужний антиоксидант — за вмістом вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину. Вітамін С покращує синтез колагену і укріплює імунітет.
  • Сушений томат містить калій, який попереджає набряки та знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Як використовувати томат мелений (вищого ґатунку)?

  • Томат — універсальна пряність. Чудово смакує в овочевих і грибних стравах, лечо, рагу, супах, борщах, соусах, підливах.
  • Додавайте в страви з рису і бобових, пироги та запіканки. Томат прекрасно доповнить смак картоплі, баклажанів та макаронів.
  • Добре поєднується із базиліком, гвоздикою, чорним та духмяним перцем, паприкою, орегано, чебрецем, часником, петрушкою, коріандром.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Томат сушений / Узбекистан.
на 100 г: білки – 14 г, жири – 3 г, вуглеводи – 43 г. Калорійність – 258 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців

Вегетаріанський борщ



Інгредіенти:

  1. Квасоля — 0,5 скл.;

  2. Буряк — 1 шт.;

  3. Морква — 1 шт.;

  4. Томати мелені — 2 ст.л.;

  5. Броколі/цвітна капуста —  1/2 шт.;

  6. Листя з буряку — 1 шт.;

  7. Зелень (за бажанням) — 1 пучок;

  8. Цибуля — 1 ст.л.;

  9. Лавровий листок — 2 шт.;

  10. Часник (можете замінити 1/2 ч.л. асафетиди) — 2 ч.л.;

  11. Перець чорний горошком — 3-4 шт.;

  12. Куркума — 0,5 ч.л.;

  13. Паприка  копчена — 1/2 ч.л.;

  14. Орегано — 1/2 ч.л.;

  15. Сіль — за смаком.

Приготування:

  1. Замочіть на ніч квасолю, можна взяти консервовану, та краще замочити.
    Ретельно промийте квасолю, поставте варитися до готовності, туди ж киньте лавровий листок.

  2. У сковорідці потушкуйте цибулю, моркву, потім натертий соломкою буряк, потім туди відправте капусту, трохи спецій, в самому кінці томати, половину часнику і решту спецій (для розкриття смаку). За бажанням можете додати більше орегано!

  3. Коли квасоля звариться, перекладіть всі овочі в каструльку, перемішайте.
    Поріжте листя буряка, решту часнику і відправте в борщ. Вимкніть вогонь і дайте настоятися.

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення