Імбир мелений (преміум)
Імбир мелений (преміум)Імбир мелений (преміум)

Імбир мелений (преміум)


6 відгуків
100 г
73 100 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливий імбир мелений (преміум)?

  • Імбир — пряність блідо-жовтого кольору з приємним ароматом і пекучим, пікантним смаком.
  • Сильний антиоксидант, тому захищає клітини організму від будь-яких пошкоджень.
  • Містить такі корисні речовини:
    - вітамін С — імуномодулятор, який укріплює імунну систему;
    - вітамін В1 — підтримує нервову систему і зменшує загальну втому;
  • Імбир містить речовину гінгерол, яка покращує кровообіг і прискорює обмін речовин.

Як використовувати імбир мелений (преміум)?

  • Це універсальна спеція. Сміливо додавайте в крупи, салати, каші, супи чи овочі.
  • Імбир надасть легку пікантність випічці та десертам. Використовуйте для приготування гарячих та холодних напоїв.
  • Радимо спробувати наш імбирний чай-пудру та імбирну суміш для імунітету ❤️
  • Добре поєднується з більшістю прянощів та спецій.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати при виразці шлунку в гострій формі, високій температурі та в останні місяці вагітності.

Імбир / Індія.
на 100 г: білки — 16 г, жири — 2 г, вуглеводи — 1 г. Калорійність — 80 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців

Святковий безалкогольного гарячий пунш

Інгредієнти:

  1. Сік апельсина — 60 мл;

  2. Сік журавлини або вишні — 40 мл;

  3. Зелений чай — 2 ч.л.;

  4. Журавлина або вишня — 40 г;

  5. Сироп агави або мед — 30 мл;

  6. Імбир — ½ ч.л.;

  7. Бодян — 2 зірочки;

  8. Рожевий перець — ¼ ч.л.;

  9. Кардамон — ¼ ч.л.;

  10. Апельсин — 1 шт;

  11. Кориця — 4 шт;

  12. Листя м'яти — гілочка.

Приготування:

1. Заваріть зелений чай та злийте воду.

2. Підготуйте велику каструлю, покладіть туди заварене листя чаю, змішайте з апельсиновим і журавлинним чи вишневим соком, сиропом (але не медом). Додайте води (приблизно 1 літр), прянощів (корицю треба поламати) і на великому вогні доведіть до кипіння.

3. Зменшіть вогонь і варіть ще 2 хвилини. Розлийте в скляні кружки, киньте в кожну по кілька ягід свіжої журавлини або вишні, прикрасьте нарізаними кружечками апельсину, листочками свіжої м'яти і подавайте гарячим.

При використанні меду, додавайте його в самому кінці перед подачею.

Печеня з гарбуза, нуту і червоної сочевиці

Інгредієнти:
1. Нут — ¾ скл.;
2. Гарбуз — 1,25 кг.;
3. Морква — 3 шт.;
4. Цибуля — 1 головка;
5. Червона сочевиця — 1 скл.;
6. Овочевий бульон або вода — 4 скл.;
7. Томатна паста — 3 ст.л.;
8. Імбир — 1,5 ст.л.;
9. Часник — 1 зубчик;
10. Кориця — ½ ч.л.;
11. Кмин — 1 ½ ч.л.;
12. Шафран —¼ ч.л.;
13. Перець чорний мелений — ½ ч.л.;
14. Сіль — ½ ч.л.;
15. Сік лимона— ¼ скл.;
14. Лайм або лимон — 1 шт.;
15. Смажений арахіс — 70 г.;
16. Петрушка — 1,5 ст.л.

Приготування:
1. Замочіть нут в холодній воді на 6 годин або на ніч.

2. Прополощіть нут і залийте холодною водою в каструлі. Доведіть до кипіння. Приберіть каструлю з вогню і через 1 годину злийте воду з нуту.
3. У каструлю покладіть нут, очищені та нарізані кубиками овочі: гарбуз, моркву, цибулю, а також сочевицю, бульйон, томатну пасту, імбир, корицю, кмин, сіль, шафран і перець. Накрийте кришкою і тушкуйте при низькій температурі біля 2 годин або поки сочевиця не почне розсипатися, а нут не розм'якшиться.
4. Додайте сік лимона. Посоліть за смаком.
Подавайте з рисом, посипавши арахісом і петрушкою. Прикрасьте готову страву скибочками лимона чи лайма.

Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення