Імбир мелений (вищий ґатунок)
6 відгуків
100 г
Є в наявності
Чим особливий імбир мелений (вищого ґатунку)?
- Імбир — пряність блідо-жовтого кольору з приємним ароматом і пекучим, пікантним смаком.
- Сильний антиоксидант, тому захищає клітини організму від будь-яких пошкоджень.
- Містить такі корисні речовини:
- вітамін С — імуномодулятор, який укріплює імунну систему;
- вітамін В1 — підтримує нервову систему і зменшує загальну втому;
- Імбир містить речовину гінгерол, яка покращує кровообіг і прискорює обмін речовин.
- вітамін С — імуномодулятор, який укріплює імунну систему;
- вітамін В1 — підтримує нервову систему і зменшує загальну втому;
Як використовувати імбир мелений (вищого ґатунку)?
- Це універсальна спеція. Сміливо додавайте в крупи, салати, каші, супи чи овочі.
- Імбир надасть легку пікантність випічці та десертам. Використовуйте для приготування гарячих та холодних напоїв.
- Радимо спробувати наш імбирний чай-пудру та імбирну суміш для імунітету ❤️
- Добре поєднується з більшістю прянощів та спецій.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати при виразці шлунку в гострій формі, високій температурі та в останні місяці вагітності.
Імбир / Індія.
на 100 г: білки – 16 жири – 2, вуглеводи – 1. Калорійність – 80 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців
Мигдальний «творог» із зеленої гречки
Інгредіенти:
Зелена гречка (замочити у воді на ніч) — 1 скл.;
Мигдалева макуха (жмих) (зручно паралельно робити мигдальне молоко) — ⅓-½ скл.;
Мигдалеве молоко — 2-3 ст л.;
Фініки (попередньо замочені на 15 хв у воді) — 100 г.;
Кокосова олія (розтопити) — 3-4 ст.л.;
Родзинки — жменя (або на ваш смак);
Горіхи — жменя (або на ваш смак).
Кориця — 1 ч.л
Імбир — ½ ч.л.
⠀
Приготування:
1. Зелену гречку після замочування ретельно промийте від "слизу". Збийте в блендері з іншими інгредієнтами. Вмішайте туди родзинки та горіхи.
Готово.