Карі ніжний (преміум)
3 відгуки
100 г
Закінчується
Чим особливий карі ніжний (преміум)?
- Карі — це традиційна індійська приправа з суміші пряностей.
- Має пікантно-солодкий смак та аромат.
- В основі карі — куркума. Це природний антибіотик, який знімає запалення і очищує кров від токсинів.
- Інші спеції в складі мають такі корисні властивості:
- коріандр — нормалізує виділення жовчі та процес травлення;
- кориця — укріплює імунітет і знижує рівень цукру в крові;
- пажитник — має відхаркуючу дію і зменшує кашель;
- гвоздика — вбиває патогенні бактерії в кишківнику;
- імбир — попереджає і зменшує прояви застуди.
- Карі має потужну антибактеріальну дію, тому стимулює роботу травної системи і покращує мікрофлору кишківника.
- коріандр — нормалізує виділення жовчі та процес травлення;
- кориця — укріплює імунітет і знижує рівень цукру в крові;
- пажитник — має відхаркуючу дію і зменшує кашель;
- гвоздика — вбиває патогенні бактерії в кишківнику;
- імбир — попереджає і зменшує прояви застуди.
Як використовувати карі ніжний (преміум)?
- Додавайте до будь-яких гарячих страв за смаком. Ідеально поєднується зі всіма крупами, бобовими, картоплею, супами та м'ясними стравами.
- Добре смакує у пряних соусах до рису чи заправках до овочів.
- Якщо ви хочете спробувати більш гострий карі, радимо звернути увагу на карі класичний. У нього гостро-пікантний смак і аромат.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати при камінні у жовчному міхурі, язві та густій крові.
- Вживати разом з аспірином та ліками на його основі.
- Не рекомендуємо вживати вагітним і годуючим мамам.
Куркума, коріандр, кориця, гвоздика, імбир, пажитник / Індія.
на 100 г: білки – 13 г, жири – 14 г, вуглеводи – 25 г. Калорійність – 325 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців.
Яблучно-часниковий соус
Інгредієнти:
Яблука — 3 шт.
Цибуля — 1 шт.
Часник (можна замінити — 1/3 ч.л. асафетиди) — 3 зубчики.
Корінь імбиру — 2 см.
Сік яблучний — 1/5 ст.л.
Кокосова олія — 3 ст.л.
Карі — 1 ч.л.
Сіль - за смаком.
Приготування:
Цибулю та часник подрібніть і обсмажуйте до прозорості. Додайте шматочки очищених яблук і тушкуйте, помішуючи, 5 хвилин.
Тим часом, очистіть і натріть на дрібній тертці імбир. Відправте його в сковорідку. Залийте все яблучним соком, приправте карі і сіллю.
Накрийте кришкою і тушкуйте, поки яблука не почнуть розпадатися у пюре. Остудіть і подрібніть масу в блендері. Цей ніжний, трохи пряний яблучний соус відмінно підійде до страв із рисом.
Вживайте краще в першій половині дня.