Аджика (суха суміш, мікс)
Аджика (суха суміш, мікс)Аджика (суха суміш, мікс)

Аджика (суха суміш, мікс)


7 відгуків
90 г
68 90 г
Є в наявності

Чим особлива аджика (суха суміш, мікс)?

  • Аджика — це абхазька гостра приправа з суміші спецій.
  • На смак пікантна солодко-гостра.
  • Містить речовини алкалоїди. Вони стимулюють травлення і допомогають перетравлювати важку жирну їжу.
  • Джерело капсациїну — природний антибіотик, який очищує бронхи і виводить мокроту.
  • Аджика має антибактеріальні властивості, тому зменшує шкідливі бактерії в кишківнику.

Як використовувати аджику (суху, мікс)?

  • Чудово підходить до усіх страв кавказької кухні. Додавайте до супів, страв з рису, овочів, бобових, картоплі. 
  • Добре смакує у маринадах чи заправці до борщу — надає їм тонкий пікантий смак.
  • Якщо ви ще не куштували сирні страви з аджикою — наполегливо рекомендуємо :)
  • Ділимось універсальним рецептом соусу з аджики ❤️
    1 варіант. Розведіть суху приправу з невеликою кількістю оцту до консистенції густої пасти.
    2 варіант. Змішайте суху аджику з йогуртом/ кефіром/ сметаною до консистенції пасти.
    Все, тепер можна додавати в улюблені страви:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
  • Вживати аджику при хронічних гастритах, загострених хворобах печінки та нирок.

Детальніше

  • Вживання аджики сприяє збільшенню чоловічої сили, підвищує сексуальну активність, стимулює кровообіг і функцію статевих залоз.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.

Фото товару, представлені на сайті , можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Перець гострий, хмелі-сунелі, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, сіль, сушений часник та цибуля / Україна.
на 100 г: білки — 1 г, жири — 5 г, вуглеводи — 3,5 г. Калорійність — 59 Ккал.
Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців.

Запечена картопля з аджикою


Інгредієнти:

  1. Картопля — 2 шт.

  2. Цибуля — 1 шт.

  3. Томатна паста — 1 ст.л.

  4. Сир тофу— 50 г.

  5. Кокосова олія — 20 г.

  6. Натуральний йогурт — 3 ст.л.

  7. Аджика суміш — 1 ч.л.

  8. Сіль — за смаком.

Приготування:

  1. На лист фольги покладіть нарізану кружальцями картоплю.

  2. Посипте нарізаною кільцями цибулею.

  3. Додайте дрібно нарізані шматки сиру і полийте олією.

  4. Розведіть аджику в невеликій кількості йогурту та полийте картоплю, згорніть, закрийте фольгу і скрутіть краї так, щоб не протікало.

  5. Випікайте в духовій печі при температурі 170 градусів, приблизно 35 хв.

Смачного!

Найкраще смакувати цією стравою у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення