Пластівці вівсяні сиродавлені
Пластівці вівсяні сиродавленіПластівці вівсяні сиродавлені

Пластівці вівсяні сиродавлені


31 відгук
700 г
112 700 г
Під замовлення (1 доба)

Що таке сиродавлені вівсяні пластівці та в чому їх користь?

  • Сиродавлені вівсяні пластівці  це голозерний овес, розплющений під спеціальним пресом.
  • Пластівці проходять лише механічну обробку, тому зберігають вдвічі більше корисних речовин, ніж звичайні магазинні.
  • Ідеальний продукт, якщо ви намагаєтеся схуднути. І ось чому:
    - низькокалорійні;
    - містять клітковину, яка виводить токсини з організму;
    - добре насичують організм, завдяки збалансованому складу.
  • Містять вітаміни групи В (B1, В2 і В6). Покращують процеси травлення і позитивно впливають на стан шкіри.
  • Вівсяні пластівці багаті фосфором. Він нормалізує роботу нервової системи і мозку.
  • Джерело повільних вуглеводів  не підвищують цукор в організмі і дають довге відчуття ситості.

Як вживати вівсяні сиродавлені пластівці?

  • Класичний спосіб вживання — каша. Залийте пластівці рослинним молоком чи водою. Додайте сухофрукти або горішки за смаком. От і все, смачний та корисний сніданок готовий:)
  • Ловіть спосіб приготування від нас ❤️
    Залийте пластівці гарячою водою в пропорції 1:1,5. Перемішайте, поставте на середній вогонь і варіть 3 хв. Після цього вимкніть газ і дайте настоятися ще декілька хвилин. Якщо хочете більш розварені пластівці - додавайте більше води і збільшіть час приготування.
  • Використовуйте вівсяні пластівці для випічки: печива, кексів чи запіканок. 
  • Готуйте із них домашню гранолу і батончики мюслі.
  • Можна додавати у смузі, як джерело повільних вуглеводів. Тоді ви точно збережете ситість надовго:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Вівсяні пластівці / Україна
на 100г: білки - 11,9г, жири - 7,2г, вуглеводи - 69,3г. Калорійність - 366 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців




Дитяче печиво “Полуничка”




Інгредієнти:


  1. Банан - 1 шт;

  2. Полуниця - 1 склянка;

  3. Змелене насіння кунжуту або сухий залишок (від приготування молока з насіння) - 1 склянка;

  4. Вівсяні пластівці сиродавлені - 1 склянка;

  5. Фініки - 60 г;

  6. Кокосова олія - 1 ст.л.;

  7. Кориця мелена - 1 ч.л.;

  8. Полуниця (для декору) - 5 шт.

Приготування:

1. Замочіть попередньо фініки у теплій воді на 15-20 хв. Промийте їх та відділіть від кісточок.

2. Збийте у блендері банан, полуницю, розм’якшену кокосову олію, корицю та фініки.

3. Викладіть суміш до глибокої миски, додайте до неї дрібно-змелене насіння кунжуту, або сухий залишок від рослинного молока.

4. Подрібніть вівсяні пластівці, якщо вони грубі і додайте їх до загальної маси.

5. Замішайте тісто.

6. Викладіть його тонким шаром на деко. Поріжте квадратиками. На кожен кусочок викладіть нарізану тоненько полуницю.

7. Сушіть у духовці спершу 30 хв. при 145 градусах, а потім ще 2 години при 115 градусах з включеною конвекцією.


Готове печиво можна викласти з духовки для повного його висихання.


Найкраще вживати у першій половині дня та в якості десерту. Чудово підходить для діток.

Французький салат краси з вівсяних пластівців:

2 столові ложки вівсяних пластівців
1 яблуко
6 столових ложок води
3 столові ложки молока (можна використати рослинне молоко)
сік з половини лимона
1 столова ложка меду
1/4 чайної ложки кориці


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Пластівці
заливаємо холодною водою і залишаємо на 1-2 години для розбухання.
2. Далі додаємо яблуко, натерте на крупній тертці або дрібно нарізане, сік лимона, корицю, 1 столову ложку меду або цукор за смаком і молоко.
3. Всі інгредієнти добре перемішуємо. При бажанні можна додати сухофрукти і горіхи.

Написати відгук
Відгуки про товар (31)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення