Чілі перець мелений
Чілі перець меленийЧілі перець мелений

Чілі перець мелений


5 відгуків
35 г
29 35 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливий перець чилі (мелений)?

  • Перець чилі  пряність темно-червоного кольору з насиченим гострим, пекучим смаком.
  • Містить алкалоїд капсациїн. Це речовина, яка стимулює процес травлення, секрецію шлункового соку і прискорює метаболізм.
  • Потужне джерело вітаміну С, який укріплює імунітет і бореться із застудами.
  • Чилі стимулює виділення ендорфінів і адреналіну, тому викликає емоційне піднесення :)
  • При “вогні” в ротовій порожнині випийте молоко, кисломолочний напій або з’їжте жирну їжу. Це нейтралізує печіння.

Як використовувати перець чилі (мелений)?

  • Додавайте до улюблених соусів, маринадів, заправок. Смакує з овочевими, рисовими, грибними стравами і бобовими.
  • Класно доповнює картопляне, горохове пюре, страви з баклажанів, кабачків та помідорів.
  • Перець чилі поєднується з кмином, гвоздикою, куркумою, фенхелем, лавровим листом, коріандром, часником, базиліком та зірою.
  • Лайфхак від нас ❤️
    Якщо смак страви вийшов занадто гострим для вас, радимо додати трішки йогурту, сметани або вершків.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Протипоказаний при виразці, гастриті та інших запальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Чилі подразнює слизові оболонки шлунку.

Перець чілі мелений / Індія.
на 100 г: білки — 2 г, жири — 0 г, вуглеводи — 10 г. Калорійність — 47 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців



Трюфелі з перцем чилі

Інгредієнти:

1. Шоколад гіркий — 325 г;

2. Кеш`ю — 100 г;

3. Олія кокосова — 100 г.;

4. Перець чілі мелений — 1/2 ч. л.;

5. Какао-порошок — 2-3 ст.;

6. Вода - 50 мл.


Приготування:

1. Збийте горішки кеш`ю з водою у блендері до утворення однорідної маси.

2. Шоколад поламайте на шматочки і розтопіть на водяній бані.

3. Кокосову олію підігрійте з перцем, додайте в шоколад, розмішайте.

4. Змелене кеш`ю підмішайте в загальну масу.

5. Приберіть на 12 годину в холодильник.

6. З застиглої маси сформуйте кульки і обваляйте їх в какао.

7. Дайте застигнути в холодильнику 30 хвилин. За бажанням ще раз обваляйте в какао.
Зберігайте в холодильнику.

Смачного!


 Печений тофу з ківі

Інгредієнти:

1. Тофу — 900 г.;
2. Пюре з ківі — 300 г.;
3. Кленовий (агавовий) сироп — 70 г
4. Перець чилі — 1/4 ч.л..;
5. Сіль рожева — 1/5 ч.л.;
6. Імбир — 1/4 ч.л..;
7. Кокосова олія — 30 г.;

Ківі очистіть, м'якоть наріжте довільно, з'єднайте з сиропом. Збийте в блендері.
У масу з ківі і сиропу додайте чилі, імбир і масло, все добре перемішайте.
Сир залийте маринадом і витримайте в холодильнику 1 годину. Далі населіть його на шампури і підсмажте на вугіллі, або запечіть в духовці.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення