Рис червоний нешліфований
Рис червоний нешліфованийРис червоний нешліфований

Рис червоний нешліфований


7 відгуків
650г
83 650г
Немає в наявності

Чим особливий рис червоний (нешліфований)?

  • Червоний нешліфований рис не піддається обробці, а тому зберігає усі вітаміни та мікроелементи.
  • Має приємний горіховий смак.
  • У нього низький глікемічний індекс — 55. Саме тому червоний рис повільно піднімає рівень глюкози в крові та дає тривалу ситість.
  • Джерело вітамінів групи В (особливо В4 та В9), які підвищуюють імунітет та покращують стан шкіри.
  • Містить природні актиоксиданти, які попереджають серцево-судинні та онкозахворювання.
  • Червоний рис  чудове джерело повільних вуглеводів — 70 г та клітковини — 9 г. Після його вживання ви надовго збережете ситість.
  • Може містити незначну кількість білого нешліфованого рису.

Як вживати рис червоний (нешліфований)?

  • Для того, щоб приготувати червоний рис: замочіть його попередньо у воді на 3-5 годин. Після цього промийте, залийте водою у співвідношенні 1:2,5 і варіть приблизно 40 хв до готовності.
    Пам'ятайте: після приготування рис збільшиться в об'ємі в 3 рази.
  • Можна готувати як окрему страву та поєднувати із овочами.
  • Використовуйте як гарнір до риби та улюблених морепродуктів.
  • Готуйте на основі червоного рису смачні супчики та закуски.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Рис / Україна
на 100г: білки - 10.5 г, жири - 2.5 г, вуглеводи - 70.5 г. Калорійність - 362 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
12 місяців

Плов з грибами та чілі



Інгредієнти:

  1. Рис червоний нешліфований — 2 скл.;

  2. Морква — 1 ст.л.;

  3. Цибуля — 1 ст.л.;

  4. Печериці — 400 г.;

  5. Часник — 2 головки;

  6. Перець чілі — 1/2 ч.л.;

  7. Вода — 2 скл.;

  8. Зіра, орегано — 1 ч.л.;

  9. Сіль, перець чорний — за смаком;

  10. Приправа для плову — 1 ст.л.;

  11. Олія кокосова — 3 ст.л.

Приготування:
1. Наріжте гриби.
2. Розігрійте олію в казані, каструлі або пательні.
3. Обсмажте на сильному вогні цибулю, потім додайте моркву, далі печериці.
4. Додайте спеції і трохи води, щоб засмажка ввібрала в себе аромат і смак, тушкуйте 3-4 хв.
5. Додайте рис і лопаткою укладіть по всій поверхні, не перемішуючи.
6. Залийте водою, додайте цілий часник і перець чілі, закрийте кришкою і готуйте на сильному вогні 6-7 хв.
7. Зменшіть на помірний вогонь і варіть до готовності, поки рис не вбере всю воду.
8. На завершення перемішайте і подавайте на стіл!


Чудово підходить для будь-якого прийому їжі. Але в обмеженій кількості у вечірній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення