Олія з насіння гірчиці
9 відгуків
100 мл
Під замовлення (1 доба)
Чим особлива олія з насіння гірчиці?
- Гірчична олія — це рослинний “риб'ячий” жир.
- У олії з насіння гірчиці співвідношення Омега-3 : Омега-6 — 1:2,5 ( у нормі не більше 1:5, в ідеалі — 1:2-3 ). Тому олія з насіння гірчиці забезпечить добову потребу цих важливих поліненасиченних жирних кислот, навіть якщо ви дотримуєтесь рослинного харчування.
- У великій кількості містить вітаміни А, Е. Вітаміни Е та А допомагають покращити стан шкіри та стимулюють ріст волосся. Це істинний “еліксир молодості”.
- Олія гірчиці — ефективний глистогінний засіб.
- Має пікантний смак і вишуканий аромат.
Як використовувати гірчичну олію?
- Спробуйте поєднати з овочевими салатами, картоплею, холодними стравами та використати для випічки хліба.
- Гірчичну олію можна застосовувати зовнішньо: для масажів, як засіб для догляду за волоссям та шкірою тіла, для розтирання тіла при застудних захворюваннях.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
- Не можна вживати олію гірчиці людям із хронічними проблемами шлунково-кишкового тракту, із серцевими хворобами, алергікам, дітям до 3-ох років.
- Не можна поєднувати гірчичну олію із молочними продуктами, сирами та фруктами.
Олія з насіння гірчиці / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,8 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 898 Ккал.
Зберігати при температурі +3 +5°С (в холодильнику) та захищеному від світла місці в герметичній тарі.
6 місяців
Салат з нуту та зелені
Інгредієнти:
Відварений нут — 2 склянки
Стебло селери — 2-3 шт
Нарізана зелень петрушки — ¼ склянки
Нарізана червона цибуля — ½ склянки
Світлі родзинки — ⅓ склянки
Сік лимону — 3 ст.л.
Веганський або домашній майонез — 2 ст.л. (за бажанням)
Олія гірчиці — 1-2 ст.л.
Сіль морська та перець — за смаком.
Приготування:
1. У мисці змішайте відварений нут, нарізану кубиками селеру, петрушку, цибулю та родзинки. Додайте сік лимону, майонез (якщо використовуєте), олію, сіль та перець та ретельно розмішайте.2. Залиште в холодильнику на 30 хв.
3. Подавайте холодним.
Смачного!
Смачного!
Найкраще смакувати в обідній час.