Кокосова олія органічна
15 відгуків
200 млbig pack 500 мл
Є в наявності
Чим особлива кокосова олія органічна?
- Ця кокосова олія виготовлена з органічних кокосів.
- Кокосова олія може містити домішки кокоса. Має характерний аромат і смак.
- Багата на насичені жирні кислоти, що важливо для правильної роботи нервової та статевої систем.
Як використовувати кокосову олію?
В кулінарії:
- Чудово підходить для смаження. Точка димлення кокосової олії — 175 °С.
- Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри.
- Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають оригінальний смак та легкий аромат кокосу.
В косметології:- Рекомендуємо використовувати як базову олію для збагачення масок для волосся, шампунів, лосьйонів. Також можна використовувати для масажу.
В косметології:
- Рекомендуємо використовувати як базову олію для збагачення масок для волосся, шампунів, лосьйонів. Також можна використовувати для масажу.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
- Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою і сухою ложкою.
100% органічна кокосова олія першого холодного тиснення/ Шрі-Ланка
на 100 г: білків — 0г, жирів — 99,9 г, вуглеводів — 0 г, насичені жири — 97,7 г, мононасичені жирні кислоти — 5 г, полінасичені жирні кислоти — 1,2 г, холестерин — 0 г, протеїни — 0,09 г, карбоногідрат — 0,01 г. Калорійність — 899 ккал.
Зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику в щільно закритій тарі.
24 місяці
Запечений салат
Інгредієнти:
1. Брюсельська капуста — 500 г.;
2. Часник — 5 зубчиків;
3. Перець чилі — 3 стручки;
4. Кокосова олія — 3-4 ст. л.;
5. Морська сіль — за смаком;
6. Лимон — ½ шт.
Приготування:
1. Помістіть капусту та часник у кастрюлю, залийте невеликою кількістю води та варіть під закритою кришкою протягом 10 хв.
2. Розігрійте духовку до 180 °C.
3. Викладіть капусту, часник та перець у миску, додайте кокосову олію та сіль і ретельно розмішайте.
4. Викладіть овочі на деко і випікайте протягом 15-20 хв.
5. Готовий салат приправте лимонним соком і подавайте гарячим.
Смачного!
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.