Жорнове борошно кукурудзяне
Жорнове борошно кукурудзяне

Жорнове борошно кукурудзяне


16 відгуків
900 г
83 900 г
Є в наявності

Чим особливе жорнове кукурудзяне борошно?

  • Борошно кукурудзяне — борошно, яке отримують в процесі перемелювання зерен твердих сортів кукурудзи.
  • Містить клітковину, тому стимулює роботу кишківника та нормалізує його мікрофлору.
  • Кукурудзяне борошно — джерело вітамінів групи В, Е та А, які які є природними антиоксидантами. Вони відповідають за якісну роботу мозку та нервової системи.
  • Містить амінокислоту лейцин, яка захищає м'язову тканину від пошкождень і покращує нашу витривалість.

Про глютен
Кукурудзяне борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як використовувати жорнове кукурудзяне борошно?

  • Класно підходить для приготування тістечок, оладок та хліба. 
  • Кукурудзяне борошно можна варити, як кашу. Додайте улюблені сухофрукти чи горішки. Корисний сніданок готовий ❤️
  • Готуйте смачний фалафель з кукурудзяного борошна. Детальний рецепт у рубриці "Рецепти"

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Кукурудза / Україна.
на 100 г. білки — 8,3 г, жири — 1,5 г, вуглеводи — 70,2 г. Калорійність — 330 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців



Італійське печиво біскотті⠀



Інгредіенти:

  1. Вівсяне борошно — 50 г.

  2. Кукурудзяне борошно — 50 г.

  3. Банан — 1 шт.

  4. Сода — 1 ч.л.

  5. Кориця — 1/2 ч.л.

  6. Ванілін — 1/4 ч.л.

  7. Горіхи і сухофрукти (волоські, фундук, чорнослив, фініки і курага) — за смаком

Приготування:
1. Змішайте всі інгредієнти, крім горіхів і сухофруктів, їх додайте в кінці.

2. Горіхи подрібніть, сухофрукти наріжте.

3. Зліпіть тісто ковбаскою і поріжте на маленькі (приблизно по 2 см) шайбочки
4. Випікайте 20-25 хв. при t 180° градусах (залежить від духовки) або більше, якщо хочете сухіше.

Смачного!


Печиво підходить для сніданку та перекусів у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення