Соняшник чищений
Соняшник чищенийСоняшник чищений

Соняшник чищений


16 відгуків
500 гbig pack 1 кг
70 500 г
Є в наявності

Чим особливе насіння соняшника?

  • Насіння соняшника — це звичний для нас з дитинства продукт. Раніше їли його і навіть не здогадувались, яка ж користь у цих маленьких зернятках.
  • Насіння соняшника є джерелом селену. Селен потрібен для роботи кожної клітинки та  попереджає розвиток запалення в організмі.
  • Багате на клітковину, яка необхідна для хорошого функціонування кишківника.
  • Містить вітамін Е, що є антиоксидантом. Запобігає пошкодженню клітин вільними радикалами.
  • Джерело білка: у 100 г — 26 г протеїну. Це головний будівельний матеріал наших м'язів та імунітету.
  • Насіння соняшника має у складі велику кількість вітаміну В, який відомий як вітамін "доброго настрою".
  • Містить цинк, що захищає організм від запалення і бере участь у більш як 600 хімічних реакціях в організмі.
  • Соняшник багатий на ненасичені жирні кислоти, особливо на лінолеву, яка сприяє зниженню рівня холестерину.

Як вживати насіння соняшника?

  • Можна вживати сирим, смаженим чи пророщувати.
  • Посипайте ним салати замість грінок. Буде ситно, смачно та поживно.
  • Додавайте в улюблену кашу, випічку. Готуйте корисні солодощі, пасти та соуси.
  • Оптимальна денна норма — 30 г.
  • Можна приготувати домашній майонез. Детальний рецепт знайдете у відео. 
  • Рекомендуємо замочувати насіння у воді на 5-6 годин чи на ніч. Це дозволить усім корисним речовинам максимально засвоїтися.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не варто зловживати насінням соняшника людям з ожирінням.

Насіння соняшника / Україна.
на 100 г: білки — 26,5 г, жири — 49 г, вуглеводи — 10,8 г. Калорійність — 580 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців





Соус “Сметанковий”



Інгредієнти:


  1. Соняшник - 100 г;

  2. Вода питна — 50 мл;

  3. Сік лимона — 1 ч.л.;

  4. Гірчиця мелена — 1 ч.л.;

  5. Сіль гімалайська рожева (або морська) — ⅓ ч.л.;

  6. Мед або сироп — ½ ч.л.;

  7. Перець чорний — за смаком;

  8. Асафетида 40% — ¼ ч.л.


Приготування:


1. Замочити насіння соняшника на 3-4 години. Злити настояну воду та промити насіння.

2. Покласти вимочене насіння у блендер, додати всі інші інгредієнти і збити до однорідного стану.

3. Зберігати у закритому контейнері 2-3 доби.

Цей соус - це корисна альтернативна заміна у рецептах сметани та майонезу.

                                   

Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення