Гарбузове насіння чищене (Україна)
Гарбузове насіння чищене (Україна)Гарбузове насіння чищене (Україна)

Гарбузове насіння чищене (Україна)


21 відгук
250 гbig pack 1 кг
121 250 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливе гарбузове насіння?

  • Гарбузове насіння — це суперзірка серед усіх насінинок.
  • Цінне джерело цинку: 100 г містить — 7,4 мг цинку. А це більше половини денної норми цинку для дорослих (12 мг).
  • У гарбузовому насінні багато заліза — 11,2 мг/100 г. Нестача заліза = погане постачання кисню до тканин. Денна норма заліза — 14-18 мг для дорослих. 
  • У 100 г насіння — 534 мг магнію, що необхідний для більш як 600 хімічних реакцій в організмі, зокрема для регулювання цукру в крові, формування здорових кісток, регулювання артеріального тиску.
  • Містить вітамін А, що є антиоксидантом: вповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів.
  • Гарбузове насіння містить 46% жирів, які необхідні для правильного функціонування гормональної системи.
  • Гарбузове насіння містить триптофан (амінокислота), яка допомагає покращити сон.
  • А ще це природне джерело білка, який легко засвоюється організмом.
  • Гарбузове насіння володіє антипаразитарними властивостями. Містить амінокислоту кукурбитин, яка вбиває глистів в організмі. Саме тому ми додали його у наш Антипаразитарний комплекс.

Як вживати гарбузове насіння?

  • Додавайте до салатів, каш, коктейлів та випічки.
  • Гарбузове насіння може замінити кедрові горішки у соусі "Песто".
  • Спробуйте приготувати рослинне молоко. Детальний рецепт у відео:)
  • Беріть його як корисний швидкий перекус. Всього 30 г гарбузового насіння / день допоможе наситити організм необхідними мікроелементами.
  • Рекомендуємо перед вживанням замочити насіння протягом 8 годин або на ніч. Це допоможе організму максимально засвоїти усі корисні речовини.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Очищене насіння гарбуза / Україна.
на 100 г: білки – 24,5 г, жири – 45,8 г, вуглеводи – 4,7 г. Калорійність — 556 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців



Гарбузово-моркв'яне молочко

Інгредієнти:


  1. Насіння гарбуза — 130 г;

  2. Вода — 700 мл;

  3. Морква — 2 шт;

  4. Імбир свіжий — 5 г (за бажанням);

  5. Фініки свіжі — 6-8 шт;

  6. Кориця — 1 ч.л.;

  7. Сіль гімалайська рожева — щіпка.

Приготування:


1. Замочіть насіння на 8 годин у воді зі щіпкою солі.

2. Воду злийте та промийте насіння.

3. Очистіть моркву від шкірки та наріжте невеликими скибочками.
Покладіть всі інгредієнти до чаші блендера для коктейлів та збивайте все на високих оборотах декілька хвилин.

4. Процідіть напій через марлю, складену в 2 рази. Зберігайте в холодильнику до 2-3 днів.


Смачного)

Написати відгук
Відгуки про товар (21)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення