Кус-кус (дрібний)
Кус-кус (дрібний)Кус-кус (дрібний)

Кус-кус (дрібний)


9 відгуків
600 гbig pack 1 кг
120 600 г
Під замовлення (1 доба)

Що таке кус-кус (дрібний) та чим він особливий?

  • Кус-кус  це крупа із зерен пшениці. Ми подрібнюємо зерно і формуємо маленькі кульки — це і є кус-кус.
  • Містить харчові волокна, які покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
  • Джерело усіх вітамінів групи В. Особливо багатий на вітамін В5, який піднімає життєвий тонус, бореться з хронічною втомою і депресією.
  • Містить у великих кількостях: фосфор (170 мг), калій (166 мг), магній (74 мг). Вони укріплюють нервову і серцево-судинну системи.
  • Джерело селену  мінерал, який зменшує запалення і відновлює клітини організму.

Як вживати кус-кус (дрібний)?

  • Щоб приготувати кус-кус вам знадобиться лише 10хв. Залийте його окропом, накрийте кришкою, залиште на 5-10 хв  страва готова!
  • Готуйте кус-кус як традиційну кашу, особливо смачно на кокосовому молоці з горішками.
  • Чудовий гарнір до будь-яких страв: риби чи морепродуктів. Можна додавати у салати і супи.
  • Використовуйте кус-кус як начинку до млинців. Випробовано нами:)
  • Завдяки своєму нейтральному смаку, його можна смакувати і солодким, і соленим.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Кус-кус / Марокко.
на 100г: білки - 12.8 г, жири - 0.6 г, вуглеводи - 72.4 г. Калорійність - 376 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців

Салат з гарбузом та кус-кусом

Інгредієнти:

  1. Гарбуз сорту мускатний або хокайдо — 200 г;

  2. Оливкова олія — 2 ст.л.;

  3. Кус-кус дрібний — 1 склянка;

  4. Вода (окріп) — 1-1,5 склянки;

  5. Сушена журавлина — ⅓ склянки;

  6. Нарізаний грецький горіх — ⅓ склянки;

  7. Нарізане листя салату кале (або іншого) — 2 склянки;

  8. Сіль, перець — смаком.

Заправка:

  1. Лимонний сік — 2 ст.л.;

  2. Оливкова олія — 2 ст.л.;

  3. Апельсиновий сік — 2 ст.л.

  4. Щіпка солі та чорного перцю - за смаком.

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 200 град.
2. Наріжте кубиками гарбуз, змішайте його з оливковою олією та розкладіть одним шаром на противень та запечіть в духовці протягом 15-20 хв. до м’якості.
3. Замочіть журавлину в теплій воді на 15-20 хв.
4. Залийте кус-кус окропом так, щоб крупа ввібрала всю вологу.
5. В салатницю покладіть кус-кус, спечений гарбуз, журавлину, листя салату, грецький горіх, сіль та перець за бажанням.
6. Ретельно змішайте всі інгредієнти для заправки і вилийте в салатницю, розмішайте. Готово.

Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення