Гранола з горіхами
4 відгуки
250 г
Є в наявності
Що таке гранола з горіхами та чим вона корисна?
- Це запечені вівсяні пластівці з медом та горіхами — волоський горіх, мигдаль, кешью.
- Розкриваємо "секретний секрет" створення нашої граноли:)
1. Ми підсмажуємо окремо вівсяні пластівці.
2. Сприскуємо їх медом (температура не перевищує 39°С при таненні меду).
3. Підсушуємо пластівці вже з медом та горіхами (температура не перевищує 39°С градусів). - У складі лише натуральні інгредієнти — без цукру та штучних консервантів.
- Містить багато вуглеводів та ненасичених жирів, тому дарує тривалу ситість і енергію.
- Горіхи у складі багаті на вітамін Е, кальцій, магній та калій. Таке поєднання вітамінів позитивно впливає на травну та серцево-судинну системи.
1. Ми підсмажуємо окремо вівсяні пластівці.
2. Сприскуємо їх медом (температура не перевищує 39°С при таненні меду).
3. Підсушуємо пластівці вже з медом та горіхами (температура не перевищує 39°С градусів).
Як вживати гранолу з горіхами?
- Гранола — це чудовий варіант сніданку. Заливайте її рослинним молочком та насолоджуйтесь.
Якщо забажаєте, можете додати ще сухофрукти або 1 ч.л. шроту. - Смакуйте з соком, йогуртом або додавайте у смузі.
- Можна використовути гранолу, як доповнення до улюблених каш.
- Або ж хрустіть просто із пачки:) Це саме той перекус, який можна взяти з собою будь-куди або дати діткам в школу.
Якщо забажаєте, можете додати ще сухофрукти або 1 ч.л. шроту.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
пластівці вівсяні смажені, мед квітковий, волоський горіх, мигдаль сирий, кeш’ю сирий, олія соняшникова, вода питна, сіль харчова / Україна.
на 100 г: білки — 9,4 г, жири — 27,2 г, вуглеводи — 45,4 г. Калорійність — 470 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців
Спосіб приготування граноли на сніданок:
1. Візьміть необхідну кількість граноли.
2. За бажанням подрібніть улюблені фрукти, додайте ягоди.
3. Залийте гранолу з додатками натуральним йогуртом, молоком (якщо ви дотримуєтесь веганської дієти використовуйте соєве, рисове, вівсяне молоко тощо), соком або водою.
4. Залишіть на кілька хвилин, щоб гранола увібрала рідину та смакуйте :)
Смачного !