Какао терте Преміум (гіркий шоколад)
Какао терте Преміум (гіркий шоколад)

Какао терте Преміум (гіркий шоколад)


45 відгуків
100 г
121 100 г
Немає в наявності

Чому какао терте преміум – це класний  продукт?

  • Какао терте виготовляється методом перетирання какао-бобів. 
  • Джерело магнію, вітаміну B2, PP, заліза, цинку, марганцю, калію, фосфору, тому регулярне споживання тертого какао покращує колір шкіри, стан нігтів та  волосся.
  • Містить антиоксидант флаванол, який допоможе покращити кровообіг головного мозку.

  • Какао терте – ідеальний чорний шоколад без домішок!

Як використовувати какао терте?

  • Какао терте можна додавати до випічки, салатів, каш, готувати гарячі напої та шоколад.
  • Шоколадні маски, ванни та масажі омолоджують шкіру і роблять її гладенькою та шовковистою. Какао терте підходить для таких процедур.
  • Денна норма споживання какао тертого:
      - для дітей з 3-х років – не більше 20 г/добу;
      - з 12-ти років - 30 г/добу;
      - для дорослих - 30-50 г/добу.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів.
  • Не рекомендовано вживати дітям до 3-х років, щоб не спровокувати алергію.
  • Вагітним рекомендуємо проконсультувати з лікарем щодо вживання цього продукту.

Детальніше



Як приготувати смачний та корисний шоколад вдома?


Розтопіть на водяній парі терте какао, какао масло, додайте мед, горіхи, родзинки, залийте у формочки та залиште на кілька годин у холодильнику. Завдяки таким простим крокам Ви зможете отримати справжній шоколад.

Підходить для  дітей із 3-х років, спортсменів, людей із серцево-судинними захворюваннями, вегетаріанців, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!


 Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Какао терте / Gerkens Cacao EC, Нідерланди.
на 100 г: білки — 13,5 г, жири — 54 г, вуглеводи — 17,8 г. Калорійність — 607 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.
6 місяців.

                                              

      


 Горіхові цукерки


Інгредієнти:


1. Какао терте – 125 г.
2. Масло какао – 75 г.
3. Сироп із агави – 1,5 ст.л.
4. Ваніль, кориця, мускатний горіх – за смаком.
5. Грецький горіх, кеш’ю, фундук – по 1/4 склянки кожного виду горіхів.


Спосіб приготування:


1.     У силіконові форми для цукерок (діаметр однієї цукерки - 2 - 2,5 см) кладемо горіхи.
2.     На водяній бані розтоплюємо масло какао, підтримуємо слабкий вогонь.
3.     Додаємо  порізане на дрібні шматки терте какао  до масла какао,  розтоплюємо так, щоб не було грудочок. Силіконою лопаткою помішуємо до утворення однорідної маси .
4.     Додаємо до шоколадної маси сироп із агави і спеції, перемішуємо.
5.     Заливаємо горіхи гарячим шоколадом і залишаємо застигати у холодильнику на 3-5 годин.
 6. Цукерки вийміть із силіконоих форм і викладіть на тарілку. Подавайте до столу із смачним теплим напоєм: кавою із цикорію із мигдалевим молоком, капучином із ячменю чи керобом із корицею цейлонською. Смачного!
 
                                                             Чорнослив з горіхами  в домашньому шоколаді


Інгредієнти:


1. Масло какао – 50 г.
2. Какао - терте – 100 г.
3. Сироп із агави – 1,5  ст. л.
4. Грецькі горіхи, чорнослив – за кількістю цукерок.

 
Спосіб приготування:


  1.Чорнослив миємо, висушуємо, горіхи ріжемо на шматки.
  2. Вкладаємо горіх у чорнослив і по можливості «закриваємо» чорнослив так, аби горіх не випав.
  3. На водяній бані розтоплюємо масло какао.
   4. Всипаємо у розтоплене масло какао порізане какао - терте і добре розмішуємо  силіконою лопаткою масу до повного розтоплення так, щоб не було грудочок.
   5. Додаємо сироп з агави.
   6. У заздалегідь підготовані форми вливаємо трохи шоколаду і викладаємо поверх нього чорнослив. Зверху заливаємо шоколадом. Або попередньо охолоджуємо чорнослив у морозильнику (20-30 хв.), нанизуємо на зубочистку і обливаємо теплим шоколадом. На холодному сухофрукті шоколад швидко схоплюється і застигає.

   7. Кладемо цукерки застигати у холодильник мінімум на 2 години.

   8. Готові цукерки вийміть із форми і подавайте до столу з улюбленим гарячим напоєм.

Смачного! 

Написати відгук
Відгуки про товар (45)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення