Мигдаль смажений (Голд)
Мигдаль смажений (Голд)Мигдаль смажений (Голд)

Мигдаль смажений (Голд)


5 відгуків
150 г
145 150 г
Є в наявності

У чому користь мигдалю смаженого (Голд)?

  • Мигдаль — це їстівне насіння однойменного куща із роду слив.
  • Мигдаль є одним із найцінніших горіхів: багатий на білок (18,6г у 100г), вітамін В2 ("вітамін краси"- 1,63мг у 100г), В7 (біотин - 20мкг у 100г), Е (потужний антиоксидант - 25мг у 100г), кальцій (273мг у 100г), магній (286мг у 100г), калій та цинк.
  • Ці вітаміни та мінерали сприяють нормалізації обміну речовин, покращують стан шкіри, волосся та зубів.
  • Щоденне споживання мигдалю покращує травлення та сприяє виробленню корисних бактерій у шлунково-кишковому тракті.

Як споживати мигдаль?

  • Мигдаль чудово підходить для прикрашання десертів, додає пікантного смаку салатам, відвареним або обсмаженим овочам. Мелений мигдаль використовується у випічці і для додання густоти супам та соусам.
  • Готуйте мигдалеву пасту і поливайте нею млинці і вівсянку.
  • Перед споживанням замочіть ваші горішки наніч або хоча б на 8 год, щоб усі вітаміни  та мінерали точно засвоїлися :)
  • Денна норма мигдалю: 30г —  для дорослих, 4-5 горішків — діткам від 3-х років, 10-15 горішків — з 12-ти років.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості горіхів.

Детальніше

    Більше про мигдаль читайте ТУТ.


     Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
    Мигдаль смажений / США

    на 100 г: білки — 19 г, жири — 58 г, вуглеводи — 16 г. Калорійність — 645 Ккал.
    Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
    6 місяців.


    Написати відгук
    Відгуки про товар (5)
    Написати відгук

    Кошик
    Всього до оплати: 0.00
    на будь-яке відділення “УкрПошти”
    0.00
    на будь-яке відділення “Нова Пошта”
    0.00
    на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
    0.00
    З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
    Оформити замовлення