Борошно рисове
Борошно рисовеБорошно рисове

Борошно рисове


28 відгуків
900 г
131 900 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливе рисове борошно?

  • Борошно рисове отримують в процесі подрібнення, розмелювання і просіювання білого шліфованого рису.
  • Містить вітаміни групи В, які зміцнюють центральну нервову систему. Особливо багате на В3 (2,1 мг) — знижує рівень "поганого" холестерину в крові.
  • Рисове борошно — джерело вітаміну Е, який бореться з вільними радикалами і підтримує нашу молодість та красу.

Про глютен
Рисове борошно — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як використовувати рисове борошно?

  • Випікайте хліб, корисні тістечка, сирнички та запіканки. Використовуйте для загущення супів і каш.
  • Хліб з рисового борошна виходить хрустким і має зернисту текстуру. Однак його слід випікати довше і при нижчій температурі, ніж пшеничний.
  • У рубриці РЕЦЕПТИ ви знайдете смачні способи використання рисового борошна. Зокрема, рецепт кокосового печива та ягідного пирога.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


рис / Україна.
на 100 г: білки — 7,4 г, жири — 0,6 г, вуглеводи — 82 г. Калорійність — 371 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому, прохолодному місці.
6 місяців



Кокосові млинці


Інгредієнти:

  1. Кокосове молоко — 280 мл.

  2. Борошно рисове — 130 г.

  3. Сироп агави/топінамбура — 2 ст.л.

  4. Олія кокосова — 2 ст.л.

  5. Сода — 1/2 ч.л.;

  6. Сіль морська — щіпку 1/4 ч.л.

Приготування:
1. У глибоку миску вилийте кокосове молоко, олію, сироп, і посоліть. Трохи перемішайте віничком.
2. Додайте рисове борошно змішане з содою та добре все взбийте.
3. Розігріту пательню змажте один раз кокосовою олією і зменшіть вогонь до середнього.

4. Налийте трохи тіста і круговими рухами розлийте його по сковорідці.
5. Готуйте до характерного рум'янцю з обох сторін.

  • Добре подавати з домашнім джемом або кленовим сиропом.
  • Цікаво виходить, якщо додати кокосову стружку.


Найкраще смакувати млинці у першій половині дня.


 
Печиво з рисового борошна


Інгредієнти:


1. Рослинна олія, наприклад, кокосова – 2-3 ст. л
2. Тростинний цукор – 1 склянка
3. Борошно рисове – 1 склянка
4. Банан – 1 шт.
5. Родзинки – 200 г
6. Яблуко – 1 шт.
7. Горіхи – 100 г
8. Кориця – 1 ч. л.
9. Сода – 3/4 ч. л.
10. Мускатний горіх – 1/3 ч. л
11. Мелена гвоздика – щіпка 

12. Сіль - 1/3 ч.л.


Спосіб приготування
1.     Змішуємо всі сухі інгредієнти – борошно, соду, сіль, спеції.
2.     У блендері подрібнюємо банан, олію, цукор у в’язку масу.
3.     Половину сухої маси додаємо до солодкої і перемішуємо.
4.     Додаємо родзинки, порізані горіхи, нарізане дрібними шматками яблуко.
5.     Додаємо до тіста другу половину сухої суміші і перемішуємо.
6.     Випікаємо печиво при температурі 180 градусів 10-15 хвилин на пергаменті або силіконовому килимку.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (28)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення