Борошно зеленої гречки
Борошно зеленої гречкиБорошно зеленої гречки

Борошно зеленої гречки


7 відгуків
900 г
183 900 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливе борошно зеленої гречки?

  • Борошно із зеленої гречки — це перемелена зелена гречка, яка відрізняється від звичайної тим, що не проходить термічну обробку і чудово підходить для випічки.
  • Не переносить штучних добрив, тому вважається екологічно чистою.
  • Всі цінні речовини, що містить крупа, залишаються в бороші:
    - кремній (81 мг)— підвищує імунітет;
    - кальцій і фосфор (310 мг) — укріплюють кісткову тканину;
    - калій (380 мг)— покращує роботу серця;
    - магній (231 мг) — природний антидепресант;
    - мідь (660 мкг) — бере участь в утворенні колагену.
  • Гречане борошно містить вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, міцної кісткової тканини та нормальної роботи нервової системи.
  • Багате на клітковину, яка покращує роботу шлунково-кишкового тракту.

Про глютен
Борошно зеленої гречки — безглютенове.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену. 
Таке борошно можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.


Як використовувати борошно зеленої гречки?

  • Випікайте млинці, коржі, хліб, галушки та булочки. Можна поєднувати з пшеничним борошном у пропорції 50:50. 
  • Використовуйте для приготування шоколадних мафінів та сирничків. Борошно зеленої гречки надасть оригінальний смак і пухку структуру.
  • Зазирніть у рубрику РЕЦЕПТИ. Ми ділимось способом приготування шоколадних пряників, кексів та цукерок :)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше

  • Гречка — екологічно чиста рослина, для вирощування якої не використовують пестициди та хімічні добрива.
  • Підходить всім, хто стежить за здоров'ям і красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями і зайвою вагою.


Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Зелена гречка екологічна / Україна.
на 100 г: білки — 12,6 г, жири — 3,3 г, вуглеводи — 62 г. Калорійність — 310 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців



Шоколадні пряники без глютену, цукру та молока

Інгредіенти:

  1. Банани — 2 шт.;

  2. Борошно із зеленої гречки — 90 г.;

  3. Борошно рисове — 90 г.;

  4. Борошно мигдалеве (або інше горіхове) — 50 г.;

  5. Кокосова олія — 2 ст.л.;

  6. Сода (гашена лимонним соком) — 1 ч.л.;

  7. Імбир — 1/2 ч.л.;

  8. Какао порошок чи кероб — 2 ст.л.

Приготування:
1. Подрібніть в блендері банан.

2. Змішайте всі інгредієнти, вийде один великий ком. З такої кількості тіста може вийти приблизно 13-14 пряників по 34 г.
3. Викладіть в пергамент на деко і випікайте в розігрітій до 180°C духовці 15 хв.

  • Пам'ятайте, інгредієнти у всіх різні, тому пробуйте, доводьте до потрібної Вам консистенції.
  • Тісто перед випіканням можете пробувати.


Найкраще смакувати випічкою у першій половині дня.



Соба (локшина з гречаного борошна)


Інгредієнти:


1. Борошно із зеленої гречки300 г
2. Борошно пшеничне цільнозернове 300 г
3. Вода – дивитися по консистенції тіста

4. Борошно для посипання тіста


Спосіб приготування
1. Просіюємо обидва види борошна.
2. Висипаємо борошна на дошку, посередині робимо заглиблення і вливаємо туди води стільки, скільки необхідно для в’язкості тіста, перемішуємо. Тісто повинно не липнути до рук, але бути м’яким.
3.Скачуємо тісто у щільну масу і даємо вистоятися 15 хвилин.
4.Посипаємо дошку борошном, розкачуємо тісто у прямокутний пласт. Товщина тіста має бути не більшою за 1,5 мм.
5.Посипаємо його борошном і складаємо втроє на дошку, де будемо різати локшину.
6.Гострим ножем нарізаємо локшину тонкими стрічками і даємо їй трошки полежати.
7.Кидаємо собу в окріп на 5-7 хв з моменту закипання, щоб локшина була м'якою, обдаємо холодною водою.

 
Цукерки холодного приготування


Інгредієнти:


1. Банан – 1 шт.
2. Лимон – 1 шт.
3. Мигдаль очищений або кеш’ю – 100 г
4. Борошно із зеленої гречки – по потребі відносно необхідної консистенції
5. Груша стигла – 1 шт.
6. Кунжут – для посипки


Спосіб приготування
1.        Подрібнюємо у блендері банан, лимон разом зі шкірою, горіхи, попередньо замочені і очищені, якщо потрібно.
2.        Додаємо борошно зеленої гречки, маса має вийти досить м’якою і трохи липнути до рук.
3.        Грушу ріжемо на кубики.
4.        Беремо трошки тіста, всередину закладаємо кубик груші і формуємо кульку. Посипаємо кунжутом.
5.        2-3 години охолоджуємо цукерки у холодильнику.
 
Смачного! 

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення