Борошно вівсяне
5 відгуків
900 г
Є в наявності
Чим особливе вівсяне борошно?
- Борошно вівсяне отримують в процесі перемелюванню зерен вівса. Зберігає усі корисні властивості цільного зерна.
- Має легкий молочний колір і смак вівса.
- Містить всі цінні речовини, що й овес:
- вітамін В1 (31% від денної потреби);
- холін (22% від денної потреби);
- біотин (30% від денної потреби).
Всі вони пришвидшують обмінні процеси і живлять клітини організму. - Вівсяне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і оберігає нашу молодість та красу :)
- Джерело клітковини, яка всмоктує і виводить з кишківника шлаки та токсини.
- вітамін В1 (31% від денної потреби);
- холін (22% від денної потреби);
- біотин (30% від денної потреби).
Всі вони пришвидшують обмінні процеси і живлять клітини організму.
Як використовувати вівсяне борошно?
- Додавайте до улюбленої випічки. Готуйте корисні енергетичні батончики та морквяний кекс — детальніше у рубриці РЕЦЕПТИ.
- Використовуйте для загущення соусів та веганських супів.
- Вівсяне борошно може замінити пшеничне. Проте через низький вміст клейковини, його вміст не повинен перевищувати третини від загальної кількості борошна.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Овес / Україна.
на 100 г. білки - 10 г, жири - 1.3 г, вуглеводи - 66,3 г. Калорійність - 300 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців