Шрот розторопші
Шрот розторопші

Шрот розторопші

Львів


18 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Розторопша / Україна (власного виробництва)
на 100г: білки - 12 г, жири - 7 г, вуглеводи - 15 г. Калорійність - 212 Ккал.
6 місяців

  • Шрот - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот - це універсаньний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини.
  • Шрот розторопші - порятунок для печінки;
  • Завдяки нетермічній обробці всі корисні властивості культури зберігаються;
  • Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати шроти в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
  • Шрот розторопші допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я;
  • Рекомендації щодо споживання: дорослим 1 столову ложку порошку розвести у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймати 3 рази на добу за 30 хвилин до споживання їжі.
  • Радимо починати з 1 разу на добу, щоб подивитися, як реагуватиме організм. Також радимо проконсультуватись з лікарем!
  • Рекомендований термін споживання: 3-4 тижні, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем. 

____________________________________________________


- Крім того шрот допомагає лікувати хвороби серця, шлунку та проблеми зайвої ваги;


- Шрот розторопші допоможе знизити рівень цукру в крові, очистити кров та вилікувати варикоз;


- Рекомендується вживати шрот розторопші під час боротьби з курінням, алкоголізмом та наркозалежністю;


- Розторопша допоможе повернути здоров'я навіть дуже пошкодженій печінці;


- Шрот розторопші активізовує кишківник та допомагає позбутись від запорів;


- Шрот розторопші має широке застосування в кулінарії: додавайте його до млинців, запіканок, хліба тощо;


- Не рекомендується вживати шрот розторопші вагітним, дітям до 12 років та людям з індивідуальною непереносимістю;


- В розторопші міститься близько 400 активних речовин. Як вони можуть повпливати на плід досі не відомо. Це питання, на жаль, поки не вивчене. Тому під час вагітності лікування препаратами з розторопшею допускається тільки за призначенням лікаря. Фахівець може розрахувати оптимальне дозування, призначити схему лікування і встановити допустимі строки прийому
Самостійно вагітним не варто вживати розторопшу.


- Зберігайте шрот в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Дієтичний продукт. Підходить для спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.





Салат з чорними бобами

Інгредієнти:

  1. Чорна квасоля відварена — 4 склянки;

  2. Кукурудза консервована (або заморожена) — 1 склянка;

  3. Перець солодкий помаранчевий — 1 шт;

  4. Помідори чері — 5-8 шт;

  5. Цибуля червона — 1 шт;

  6. Авокадо — 1 шт (не обов’язково);

  7. Кінза або петрушка — ½ пучка;

  8. Перець чілі свіжий — 1 стручок (або ½ ч.л. меленого);

  9. Сік лимону — 2 ст.л.;

  10. Шрот розторопші — 1 ст.л.;

  11. Олія оливкова — ¼ склянки;

  12. Виноградний оцет — 2 ст.л.;

  13. Кмин мелений — ½ ч.л.;

  14. Сіль — за смаком.

Приготування:

Наріжте помідори, перець та авокадо (якщо використовуєте) на довільні кусочки. Цибулю, зелень та перець чілі наріжте дрібно. В мисці змішайте всі інгредієнти. Зробіть заправку. Для цього змішайте сік лимона, олію, оцет, шрот, кмин та сіль. Заправте салат та дайте настоятись 30 хв до години часу. Подавайте охолодженим.
Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.
Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.