Шрот з насіння чіа
Шрот з насіння чіа

Шрот з насіння чіа

Львів


20 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Жмих з насіння чіа/ Україна
на 100г: білки 15г, жири 4,55г, вуглеводи 5 г Калорійність: 80 кКал
12 місяців

  • Шрот з насіння чіа - це натуральний дієтичний продукт, який насичує страви мінералами та вітамінами, знижує калорійність, попереджує переїдання та сприяє схудненню;
  • Шрот - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Це універсаньний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;
  • Завдяки низько термічній обробці, всі вітаміни зберігаються;
  • Додавайте шрот чіа у випічку, печиво, йогурт, кефір, салати. Він добре "набухає" в шлунку та сприяє швидкому насиченню;
___________________


- Шрот чіа знижує рівень холестерину, допомагає нормалізувати рівень цукру в крові та сприяє здоровому зниженню ваги;


- Шрот чіа чудово виводить токсини та шлаки;


- Шрот чіа підтримує здоров'я кишківника, позитивно впливає на мікрофлору;


- Спосіб вживання: 3 ст.л в день до каш, випічки, йогурту тощо;


- Не можна вживати продукти чіа при пониженому тиску, при прийомі аспірину та антикоагулянтів, при алергії на кунжут чи гірчицю;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Супер-печиво безглютену

Інгредієнти:

  1. Кокосова стружка — 1 склянка;

  2. Шрот з насіння чіа — ½ склянки;

  3. Гречане борошно — ½ склянки;

  4. Фундук дроблений (або інший горіх) — ½ склянки;

  5. Журавлина — ½ склянки;

  6. Родзинки — ½ склянки;

  7. Кунжут — ½ склянки;

  8. Насіння соняшника — ½ склянки;

  9. Фініки — 100 мл;

  10. Вода питна — ½ склянки.

Приготування:
Замочіть всі сухофрукти у теплій воді на 15-20 хв. та промийте. Фініки очистіть від кісточок та взбийте блендером до утворення пасти. Рекомендуємо замочувати горіхи та насіння у воді на 6-8 годин. Змішайте шрот чіа з теплою водою, і дайте постояти 5-10 хв. В миску викладіть всі інгредієнти. Вимішайте сипке тісто. Якщо з нього важко формувати печиво, тоді додайте трішки води.
Сформоване печиво можна покласти в холодитьник, щоб воно скріпилось (сироїдне), або злегка пропекти в духовці, щоб утворилась скоринка (тоді додавайте більше води).
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.