Шрот гарбуза
Шрот гарбузаШрот гарбузаШрот гарбуза

Шрот гарбуза

Львів


18 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Гарбузове насіння / Україна (власного виробництва)
на 100г: білки - 16 г, жири - 18 г, вуглеводи - 10 г. Калорійність - 320 Ккал.
6 місяців

  • Шрот - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот - це універсаньний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;
  • Шрот гарбуза - ідеальний глистогінний засіб;
  • Шрот гарбуза сприяє збільшенню м'язової маси, тому є ідеальним харчовим додатком для спортсменів;
  • Завдяки нетермічній обробці всі корисні властивості культури зберігаються;
  • Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати шроти в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
  • Шрот гарбуза допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я;
____________________________________________________


- Вживання гарбузового шроту допоможе позбутися захворювань травної системи, жовчовивідних шляхів та розладів печінки;


- Гарбузовий шрот допомагає підвищити потенцію;


- Шрот гарбуза сприяє підвищенню працездатності, нормалізує нервову систему та загальний емоційний стан;


- Шрот з насіння гарбуза широко використовується в дерматологічних та косметичних цілях - допомагає при захворюваннях шкіри, опіках, травмах. Використовується для приготування домашніх масок та скрабів;


- Гарбузовий шрот - чудова “мітла” для шлунку, виводить шлаки та токсини, сприяє травленню; 


- Шрот гарбуза має широке застосування в кулінарії: додавайте його до млинців, запіканок, хліба тощо;


- Зберігайте шрот в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Салат з лисичками

Інгредієнти:

  1. Молодий шпинат — 200г;

  2. Дроблений грецький горіх — ⅓ склянки;

  3. Шрот гарбуза — 2 ст.л.;

  4. Гриби лисички (або шампіньйони) — 200 г;

  5. Помідори чері — 6-8 шт;

  6. Олія для смаження — 1 ст.л.;

  7. Бальзамічний оцет — 1 ч.л.;

  8. Оливкова олія — 3 ст.л.;

  9. Сіль та перець за смаком.

Приготування:

Шпинат миємо і відрізаємо хвостики від листя. Гриби миємо та нарізаємо на 4 частини і смажемо на олії до утворення скоринки. Помідори ріжемо навпіл. Горіхи можна просушити на сухій сковорідці (не обов’язково). Готуємо заправку. Для цього з’єднайте горіхи, шрот з олією та бальзамічним оцтом. Викладаємо листя шпинату на дно тарілки, потім гриби та помідори і зверху заправляємо соусом.
Смачного!

Написати відгук
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.