Шрот амаранту
Шрот амаранту

Шрот амаранту


20 грн/ 250 г
250 г
+ -
Закінчується
Амарант / Україна (власного виробництва)
на 100г: білки - 18г, жири - 12г, вуглеводи - 10г. Калорійність - 133 кКал.
6 місяців

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот - це універсаньний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини.
  • Шрот амаранту - ефективний спосіб для схуднення та виведення шлаків і солей з організму;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці;
  • Шрот можна додавати в каші, салати, млинці, випічку та вживати з  кисломолочними напоями чи соками;
  • Шрот амаранту трішки гіркий, але поєднуючи його зі стравами ви отримаєте приємний горіховий смак;
  • Шрот амаранту - цінна знахідка для вегетаріанців, оскільки в шроті міститься близько 16% протеїнів.
__________________________________________________________________________________________________

В профілактичних та лікувальних цілях шрот амаранту приймають по 1-2 ч.л. тричі на день під час їжі, запиваючи великою кількістю води; 

- Вживання шроту амаранту допоможе знизити рівень холестерину та захистити організм від канцерогенів і токсинів;

- Шрот амаранту використовують в цілях профілактики серцево-судинних захворювань, неврозу, діабету та ожиріння;

- Щоденне вживання шроту наситить організм незамінним комплексом вітамінів, зміцнить імунітет та допоможе очистити організм;

- Зберігайте шрот в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
___________________________________________________________________________________________

Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Більше про шрот амаранту: http://goo.gl/bkcrZ1


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Дієтичне амарантове печиво з повидлом

Інгредієнти:


  1. Вівсяні пластівці — 1 ½ склянки;

  2. Банани — 2 шт;

  3. Шрот амаранту — ½ склянки;

  4. Насіння чіа або його шрот —  3 ст.л.;

  5. Кориця — 1 ч.л.;

  6. Екстракт ванілі — 1 ч.л.;

  7. Сода харчова ½ ч.л.;

  8. Повидло, або джем для доповнення.

Приготування:


Нагрійте духовку до 180 град.  Взбийте у блендері вівсяні пластівці до стану борошна, або мілких крупинок. Окремо взбийте банани до утворення пюре. В миску викладіть вівсяне борошно, банан, чіа, шрот амаранту, соду та прянощі. Вимішайте тісто. Сформуйте невеликі кульки, покладіть на пергаментний папір, розпластайте долонею та зробіть вм’ятини великим пальцем по центру для повидла/джему. Викладіть чайною ложкою повидло або джем у ямки. Випікайте 10-15 хв. Печиво повинно бути твердим, але при натисканні прогинатись. Джем може залишитись рідкуватим. Також можна випікати печиво без джему. А наносити його вже на готове печиво.
Смачного!


Найкраще вживати в першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.