Шоконатс
Шоконатс

Шоконатс

Львів


36 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Під замовлення (1 доба)
Какао терте, какао масло, мед, смажений мигдаль, смажений фундук, смажений кеш’ю / Україна 65 +-3 гр
на 100г: білки – 11,1, жири – 32,2 г, вуглеводи – 31,38 г. Калорійність - 456,13 Ккал.
2 місяці

  • Якщо Вам важко уявити життя без шоколаду, але Ви розумієте, що це шкідливо - то цей шоконатс саме те, що Вам необхідно спробувати;
  • Шоко з горіхами - повноцінна шоколадка, виготовлена з какао тертого, какао-масла, меду та горіхів.  Виготовляється без використання шкідливих додатків;
  • Шоконатс приготована з любов’ю найкращими майстрами від “Смаку Життя”;
  • Не містить цукру та не викликають залежності;

_____________________________________



- Какао – корисний продукт, багатий магнієм, органічними кислотами, вітаміном B2, вітаміном PP, залізом, цинком, міддю, марганцем, молібденом, калієм, фосфором;


- Какао - чудовий антиоксидант, який допоможе покращити настрій та загальне самопочуття;


- Вживання какао – хороша профілактика серцево-судинних захворювань;


- Мед - природний підсолоджувач - не робитиме шоколад гірким та додасть чудового смаку;


- Кеш’ю використовують як допоміжний засіб для лікування анемії, дистрофії, псоріазу, порушень обміну речовин, полегшення зубного болю;


- Кеш’ю завжди вважалися афродизіяком, завдяки вмісту в них вітаміну Е, який має сприятливий вплив на діяльність репродуктивної системи як чоловіків, так і жінок;


- За допомогою фундука можна попередити і навіть вилікувати атеросклероз;


- Фундук допомагає полегшити стан при неврозах, недокрів'ї, синдромі хронічної втоми, діабеті;

 

- Мигдаль є багатим джерелом корисних вітамінів групи В, які сприяють будові нових клітин, нормалізують обмін речовин, покращують стан шкіри, волосся і зубів;


- Найважливіші мінеральні речовини: фосфор, магній, калій, кальцій, що входять до складу мигдальних горішків, стабілізують функціонування серцево-судинної системи.




Написати відгук
(1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.